Gülümse Yeter 19. bölüm fragmanında Hasan Civan'dan inanılmaz çözüm

Güncelleme Tarihi:

Gülümse Yeter 19. bölüm fragmanında Hasan Civandan inanılmaz çözüm
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2016 12:50

Gülümse Yeter 19. bölüm fragmanında Hasan Efendi, Neriman yüzünden çıldırmak üzeredir. Artık elinden geldiğince çabucak bu sorunu çözmesi gerektiğini düşünmektedir. Gülümse Yeter 19. bölüm fragmanında buna bir çözüm bulan Hasan, öyle bir yöntem kullanacaktır ki Neriman'ın ondan uzak durmaması için gerekçe kalmayacaktır. Gülümse Yeter 19. bölüm fragmanındaki bir diğer detay da Yasemin'in şirkette çalışmaya başlaması olacaktır. Buraya kadar sorun yoktur fakat, Yasemin'in Cem'in odasında çalışıyor olması ister istemez Sarp'ı gerecektir.

Haberin Devamı

Gülümse Yeter 19. bölüm fragmanında Yasemin'in Cem tarafından işe alınması ortalığı karıştırmış ve Sarp'ın sabrını taşırmıştır. Çünkü Yasemin, Cem'in odasında çalışacaktır. Gülümse Yeter 19. bölüm fragmanında bu durumun çözülmesi izleyicilere keyifli dakikalar yaşatacaktır. Hasan Civan'ın Neriman'dan kurtulmak için her yolu denemiştir. En son denediği yöntem ise kahkaha tufanlarına neden olacaktır. İşte merakla beklenen Gülümse Yeter 19. bölüm fragmanı ve bölüm öncesi detaylı bilgiler

GÜLÜMSE YETER YENİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK

"Gülümse Yeter"in 19. bölümünde; Yasemin'in Cem'in şirketinde işe başlaması Sarp'ı çok şaşırtırken Alara bu durumdan hiç memnun olmaz. Cem ise Yasemin'in sürekli yanında olmasının mutluluğunu yaşar. Sarp'ın Yasemin'i Cem'den kıskanması şirkette yeni olaylara sebep olur.

Haberin Devamı

Yasemin Alara'nın verdiği işi yapmakta zorlanınca yardımına Sarp koşar. Bu yardımla Sarp ve Yasemin arasındaki buzlar erirken, Yasemin'in Alara'yla ilgili gerçekleri öğrenmesi ikili arasına yeni mesafeler sokar.

Yeniden başlamaya karar veren Kemal ve Gül aşklarını dolu dizgin yaşarlarken, Kemal daha fazla beklemeden Gül'e bir sürpriz hazırlar. Hasan Efendi'nin vicdan azabıyla Neriman'a merhamet göstermesi mahallede dedikoduları arttırınca, Hasan Efendi Tevfik'le bir olup Neriman'a karşı gizli bir oyun oynar.

Nermin'in AloGün işini duyan Lütfü paranın kokusunu alınca olaya dahil olur. Karı koca Ayten'i nefes aldırmadan çalıştırmaya devam ederlerken Ayten daha fazla dayanamaz, işler sarpa sarar. Sorunları çözmek Ayten'e küs olan Ahmet'e kalır.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sarp'ın evlilik teklifine evet diyen Yasemin mutluluktan havalara uçar. Kararlarını ailelerine açıklamak için sabırsızlanan ikili, bir yandan da onay alıp alamayacakları konusunda endişelenirler. Bu sırada Yasemin, kendini Ayten'e sevdirme yolları ararken hiç beklemediği bir anda çıkıp gelen Alara, kafasında soru işaretleri oluşturur. Yasemin'i ikna etmeye çalışan Cem, çareyi geçmişi düzeltmeye çalışmakta arar. Bahar, oğlu için geri adım atmak zorunda kalır. Neriman'ın evlendirme programına çıkıp aşkını ilan etmesiyle Hasan Efendi mahalleliye karşı zor durumda kalır. Ayten'in, komşusuna yardım etmesi Nermin'in aklına iş planları getirir. Oturduğu yerden para kazanmak için Ayten'i kullanmaya çalışan Nermin işleri büyütmeye karar verir. Seçil'in gidişiyle rahat bir nefes alan Kemal ise Gül'e olan gerçek hislerini açıklayıp yeniden başlamayı teklif eder… 

 

BAKMADAN GEÇME!