Görüntüleri tepki çekmişti... Masterchef Murat aylar sonra ortaya çıktı!

Güncelleme Tarihi:

Görüntüleri tepki çekmişti... Masterchef Murat aylar sonra ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2022 10:54

MasterChef yarışmasıyla adını duyuran ardından bir papağana işkence yaptığı görüntülerle gündeme gelen Murat Özdemir aylar sonra ortaya çıktı.

Haberin Devamı

MasterChef yarışmasında yer alan Murat Özdemir tutarsız davranışları sonrası yarışmadan elenmişti. Daha sonra bir papağa işkence yaptığı görüntülerle gündeme gelen Özdemir, şikayetler üzerine gözaltına alınmış ve tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırılmıştı.

Görüntüleri tepki çekmişti... Masterchef Murat aylar sonra ortaya çıktı

Uzun süredir sessizliğini koruyan Özdemir, kendisine yeni bir iş buldu. Şu sıralar Bolu'da lokma arabası işleten Özdemir, cenaze, düğün ve hayır organizasyonlarına giderek lokma dağıtımı gerçekleştiriyor.

NE OLMUŞTU?

Murat Özdemir'in eline aldığı bir papağana yaptığı işkence görüntüleri büyük tepki toplamıştı. Eline aldığı papağanın boğazını sıkarak işkence yapan Özdemir için sosyal medya kullanıcıları Emniyet Genel Müdürlüğü'nün Twitter adresine çok sayıda şikayette bulunmuştu.

Haberin Devamı

Türkiye'nin tepkisini çeken  Özdemir önce gözaltına alınmış daha sonra da Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine sevk edilmişti.

 

BAKMADAN GEÇME!