Gizli Saklı dizisi oyuncuları kimler? Gizli Saklı oyuncu kadrosu, karakterleri ve konusu

Güncelleme Tarihi:

Gizli Saklı dizisi oyuncuları kimler Gizli Saklı oyuncu kadrosu, karakterleri ve konusu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2022 20:33

Gizli Saklı oyuncuları dizinin ilk bölümüyle dikkat çekti. Aşk, macera, polisiye ve komedinin bir arada olduğu Gizli Saklı her hafta Çarşamba akşamları seyirci ile buluşacak. Başrollerini Sinem Ünsal, Halit Özgür Sarı, Tardu Flordun gibi oyuncuların paylaştığı Gizli Saklı dizisinin yönetmenliğini ve senaryosunu Şahin Altuğ üstleniyor. Peki, Gizli Saklı dizisi oyuncuları kimler? İşte, Gizli Saklı oyuncu kadrosu, karakterleri ve konusu hakkında ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

Gizli Saklı dizisi oyuncuları arasında kimlerin olduğu merak ediliyor. Yeni dizi Gizli Saklı her hafta çarşamba akşamları izleyici karşısına çıkacak. Fox TV ekranlarında yayınlanacak olan Gizli Saklı oyuncuları arasında yer alan Sinem Ünsal Naz karakterine, Halit Özgür Sarı Pamir karakterine, Tardu Flordun ise Tarık Koşuoğlu karakterine hayat verecek.

GİZLİ SAKLI DİZİSİ KONUSU

Naz’ın Polis Akademisini birincilikle bitirmesini kutlamak için annesi ve dayısı, mahallelinin de olduğu bir yemek organize eder. Bu yemek sırasında karşı kaldırımda yaşanan şüpheli bir olay Naz’ın dikkatinden kaçmaz ve hemen şüphelendiği şahsın peşine düşer. Kısa bir takipten sonra şüpheliyi yakalar ama bir sorun vardır. Yakaladığı kişi organize şubenin sivil operasyonlarının vazgeçilmez ismi Komiser Pamir’den başkası değildir. Bu şanssız karşılaşmanın ardından, kader onları büyük bir silah kaçakçısı olan Tarık Koşuoğlu’nun yakalanmasını hedefleyen gizli bir operasyonda tekrar bir araya getirir. Üstelik karı koca olarak. Naz ve Pamir artık Tarık Koşuoğlu’nun yeni komşuları Yaz ve Levent Güneş’tir.

Haberin Devamı

Gizli Saklı dizisi oyuncuları kimler Gizli Saklı oyuncu kadrosu, karakterleri ve konusu

GİZLİ SAKLI DİZİSİ OYUNCULARI

Gizli Saklı dizisi oyuncuları arasında Sinem Ünsal, Halit Özgür Sarı, Tardu Flordun, Bülent Emrah Parlak, Şinasi Yurtsever, Ece Dizdar, Selçuk Borak, İdris Nebi Taşkan, Emrullah Çakay, Fulden Akyürek, Erşan Utku Ölmez, Hasan Elmas ve Şebnem Sönmez gibi isimler bulunuyor.

Sinem Ünsal – Naz

Halit Özgür Sarı – Pamir

Tardu Flordun – Tarık Koşuoğlu

BAKMADAN GEÇME!