Gerçek hayat hikayesi film oldu

Güncelleme Tarihi:

Gerçek hayat hikayesi film oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2022 09:12

Gerçek bir hayat hikayesinden yola çıkarak beyazperdeye aktarılan “Dokunma Hurdacının Kızı”nın galası önceki akşam gerçekleşti.

Haberin Devamı

Yapımcılığını Afrikalı Ali ve Serdar Erken’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Hüsnü Hakan Gürtop’un oturduğu, senaryosunu Hülya Kılıç ve Erdal Babür’e ait “Dokunma Hurdacının Kızı”nın galası önceki akşam ÖzdilekPark İstanbul AVM’de gerçekleşti.

Afrikalı Ali, “Bizim bu filmdeki kahramanımız bir öğretmen. Biz öğretmenimizin yaşadığı, bu üzücü olayı gerçek bir hayat hikayesinden uyarlayarak beyazperdeye aktarmaya çalıştık. İsimler de gerçek hayattan çok farklı. Türkiye’de ilk kez çocuk istismarı konusunda bir film çekildi. Filmin senaryosunu okuyan tüm oyuncularımız istisnasız bu projede yer almak istedi” dedi.

Gerçek hayat hikayesi film oldu

Afrikalı Ali - Selahattin Taşdöğen

Haberin Devamı

Yapımda Doğan, Ayşe Doğan, Güray Yılmaz, Sami Çelik, Murat Emre Üstün, Oguz Han Burak Üstün, Gülsüm Baylık, Tamer Gül, Melih Kurtuluş gibi başarılı oyuncular performans sergiledi. Ferhat Göçer, Metin Şentürk, Faruk Sofuoğlu ve Erkan Petekkaya da konuk oyuncu olarak yer aldı.

Gerçek hayat hikayesi film oldu

Tarık Mengüç

 

BAKMADAN GEÇME!