Gençlik filmiyle beyazperdede

Güncelleme Tarihi:

Gençlik filmiyle beyazperdede
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2024 08:14

EMRE Gül’ün aynı adlı çok satan gençlik romanı serisinden sinemaya uyarlanan “Güneşi Söndürmem Gerek” filmi 29 Mart’ta vizyona girdi.

Haberin Devamı

Filmde Samet Kaan Kuyucu ile başrolü paylaşan Serra Arıtürk, “Emre’nin kitabı biz konuştuğumuzda 500-700 bin civarı satmıştı. Ben mesela sosyal medyada denk geldiğim yorumlarda Emre’nin romanlarıyla kitap okumaya başlayan bir kitle olduğunu bile gördüm. Bizim oynadığımız karakterler onların zihinlerinde fiziksel olarak da varlar. O yüzden biz aslında bir şeyle rekabet bile ediyor olabiliriz” diye konuştu.

‘CÜNEYT ARKIN BU KIZI KURTARSIN’

Ünlü oyuncu sosyal medyada aldığı en ilginç yorumu da paylaştı: “İnternette bir platformda benimle ilgili ‘Cüneyt Arkın’ın filmlerinde kurtardığı kızlara benziyor. Cüneyt Arkın gitsin bu kızı kurtarsın’ tarzında bir şeyler yazmışlardı. Aldığım en ilginç yorumdu.”

Oyunculuğun yanı sıra müzikle de ilgilenen Serra Arıtürk “Oyunculuk çok görünür bir şey. Müziği yapıyorsun, paylaşıyorsun, orada kimse adını sanını bilmek zorunda değil. Müziği alıyorsa alıyor. Oyunculukta ise vitrin sensin. O yüzden oyunculuk ön planda görünüyor. Ama müzik benim için çok ayrı. Geçen yıl bir albüm yaptım. Single single yayınlanıyor. O da ilk yapımcılık deneyimimdi aynı zamanda. Çok gurur duyduğum, kişisel günlüğüm gibi bir şey. Hayatımda müzik hep vardı, hep de olacak” diye konuştu. 

BAKMADAN GEÇME!