Gelinim Mutfakta yeni sezon ne zaman başlıyor 2023? Gelinim Mutfakta 6. sezon tanıtımı yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

Gelinim Mutfakta yeni sezon ne zaman başlıyor 2023 Gelinim Mutfakta 6. sezon tanıtımı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2023 15:18

Kanal D'nin eğlenceli yemek programı Gelinim Mutfakta, Nursel Ergin'in sunumuyla ekrana gelmeye hazırlanıyor. Gelinim Mutfakta şampiyonu sezon finali yapmıştı. Gelinim Mutfakta final serisinde birinci isim 20, ikinci ise 10 altın bileziğin sahibi oldu. Peki, Gelinim Mutfakta yeni sezon ne zaman başlıyor 2023? Gelinim Mutfakta 6. sezon tanıtımı yayınlandı!

Haberin Devamı

Gelinim Mutfakta yeni bölüm sürprizleriyle, eğlenceli bölümleriyle, duygu dolu dakikalarıyla hafta içi her gün ekrana geliyor. Gelinim Mutfakta'nın 5. sezon finalinde şampiyon Miyase oldu. Ayrıca 20 altın bileziğin de sahibi oldu. Gelinim Mutfakta'nin ikinci ismi ise Tuğba oldu. Tuğba gelin 5 puan farkla ikinci olarak 10 altın bileziği almaya hak kazandı. Gelinim Mutfakta yeni sezon ne zaman başlıyor 2023? Gelinim Mutfakta 6. sezon tanıtımı...

GELİNİM MUTFAKTA YENİ SEZON NE ZAMAN?

Gelinim Mutfakta yeni sezon tanıtımı yayınlandı. Kanal D’nin sunuculuğunu Nursel Ergin'in yaptığı, çok izlenen, fenomen yarışma programı Gelinim Mutfakta 6. sezonu ile 31 Temmuz Pazartesi ekrana geliyor.

GELİNİM MUTFAKTA YENİ SEZON TANITIMI 

BAKMADAN GEÇME!