Gelinim Mutfakta'da en son kim birinci oldu? Son bölümü izle...

Güncelleme Tarihi:

Gelinim Mutfaktada en son kim birinci oldu Son bölümü izle...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2018 10:44

Gelinim Mutfakta yarışması yepyeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Yaz sezonunda da ekran macerasını iddialı bir şekilde sürdüren Gelinim Mutfakta’da haftanın finali yaklaştıkça tansiyon yükseliyor. Peki, Gelinim Mutfakta son bölümde en yüksek puanı kim aldı? Kaynanaların puanıyla günün sonuncusu unvanı kime verildi? İşte, Gelinim Mutfakta son bölümde yaşananların kısa bir özet.

Haberin Devamı

Gelinim Mutfakta yarışmasının son bölümünde yine hem eğlenceli hem de tartışmaları anlar yaşandı. Haftanın ortasında Nurten-Özlem Argün, Fatma-Emine Karul, Sevgül Kıroğlu-Cansu Şöhret ve Reyhan-Ezgi Yıldırım çiftleri "Beşamelli Patlıcan” için yarıştılar! Kayınvalidelerin oylamasıyla günün birincisi ve sonuncusu belli oldu. En yüksek oyu alan isim, altınlara bir adım daha yaklaştı.Günün sonuncusu 9 puanla Emine olurken; 15 puan alan Özlem günün 1’incisi ilan edildi. 24 Temmuz tarihli bölümde ise günün sonuncusu 7 puanla Ezgi, günün birincisi ise 14 puan alan Emine olmuştu.

SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Fatih Ürek, kaynanalara sorun yaratacak bir soru soruyor! Kaynanalar, Fatih Ürek'in sorduğu soru üzerine zor anlar yaşıyorlar. Reyhan Hanım ve Sevgül Hanım arasında gelinlerini kıyaslama yarışı başlıyor! Nurten Hanım ve gelini Özlem arasındaki gerginlik bu bölümde ağlama konusu üzerinden gerçekleşiyor!

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!