Gelinim Mutfakta puan durumu 9 Aralık 2022 Perşembe | Elemeye son gün! Gelinim Mutfakta çeyreği kim aldı, günün birincisi kim oldu?

Güncelleme Tarihi:

Gelinim Mutfakta puan durumu 9 Aralık 2022 Perşembe | Elemeye son gün Gelinim Mutfakta çeyreği kim aldı, günün birincisi kim oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2022 15:42

Gelinim Mutfakta'da eleme heyecanına doğru ilerlerken gelinler rekabete devam ediyor. Puanlar birbirine çok yakın ilerlerken, Gelinim Mutfakta bugün çeyreği alan gelin belli oldu. Yarın ise haftanın en yüksek puanına ulaşan gelin tam 7 altın bilezik alacak. Peki, Gelinim Mutfakta çeyreği kim aldı, günün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu 9 Aralık 2022 Perşembe!

Haberin Devamı

Gelinim Mutfakta'da bugün çok acılı piliç tarifini en iyi hazırlayan gelin günün birincisi olurken, çeyrek altını da yakasına taktı. Gelinim Mutfakta'da haftanin finali cuma günü gerçekleşecek ve hafta boyunca en yüksek puanı alan gelin tam 7 bileziğin sahibi olacak. Peki, Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı, günün birincisi kim oldu? İşte, 8 Aralık Gelinim Mutfakta puan durumu...

GELİNİM MUTFAKTA ÇEYREK ALTINI KİM ALDI?

Gelinim Mutfakta yarışmasında günün birincisi, çok acılı piliç tarifini en güzel hazırlayarak kayınvalidelerin beğenisini kazanan Hatice oldu. Hatice aynı zamanda çeyrek altını kayınvalidesinin elinden aldı. Yarışmaya katılmak ve bilezikleri evine götürmek isteyenler www.gelinimmutfakta.net adresinden başvuruda bulunabiliyor.

Haberin Devamı

GELİNİM MUTFAKTA GÜNÜN PUAN DURUMU

HATİCE- 19

YEŞİM- 16

MERVE- 15

PERİHAN- 7

BAKMADAN GEÇME!