Gelinim Mutfakta puan durumu 21 Kasım 2022: Gelinim Mutfakta günün birincisi kim, çeyreÄŸi kim aldı?

Güncelleme Tarihi:

Gelinim Mutfakta puan durumu 21 Kasım 2022: Gelinim Mutfakta günün birincisi kim, çeyreği kim aldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2022 15:42

Gelinim Mutfakta'da bugün gelinler haftanın ilk gününde çeyrek altının sahibi olmak için yarıştı. Tatar mantısı hazırlayan yarışmacılar en yüksek puanı almak için mücadele ettiler. Gelinim Mutfakta'da bu hafta çarşamba ve cuma günleri olmak üzere iki eleme gerçekleştirilecek. Çarşamba günü elenmemek için gelinler kayınvalidelere hazırladıkları tarifi beğendirmeye çalıştılar. Peki, Gelinim Mutfakta günün birincisi kim, çeyreği kim aldı? İşte, Gelinim Mutfakta puan durumu 21 Kasım 2022!

Haberin Devamı

Gelinim Makta bugün çeyrek altını alan gelin ve günün birincisi belli oldu. Aysun'un elenmesinin şokunu atlatamayan izleyiciler yeni gelin Merve ile tanıştı. Sunucu Nursel Ergin ise Çarşamba günü ise bir elemenin yaşanacağının haberini verdi. Peki, Gelinim Mutfakta çeyreği kim aldı, günün birincisi kim oldu? İşte, Gelinim Mutfakta puan durumu...

Â

Gelinim Mutfakta puan durumu 21 Kasım 2022: Gelinim Mutfakta günün birincisi kim, çeyreği kim aldı

GELİNİM MUTFAKTA ÇEYREK ALTINI KİM ALDI?

Gelinim Mutfakta bugün Tatar mantısı ile yarışan gelinlerden en yüksek puanı alana çeyrek altın kazandırdı. Kayınvalidelerden en yüksek puanı alan Hatice ve Yeşim yine kuraya kaldı. Kura sonucu çeyrek altının sahibi Hatice oldu.

Haberin Devamı

Sonay gelin eksi 2 ceza puanı aldı. Kıymaları kavurmaması gerektiği halde kavuran Sonay'ın  görüntüler izlendikten sonra puanı kesildi. 

GELÄ°NÄ°M MUTFAKTA PUAN DURUMU

YEŞİM- 15

HATÄ°CE- 15

SONAY- 11

MERVE- 7

BAKMADAN GEÇME!