Gelinim Mutfakta ne zaman başlayacak, bu hafta yok mu? Gelinim Mutfakta yeni bölüm ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Gelinim Mutfakta ne zaman başlayacak, bu hafta yok mu Gelinim Mutfakta yeni bölüm ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2023 16:04

Kanal D'nin sevilen gündüz kulağı programı Gelinim Mutfakta deprem nedeniyle tv yayın akışında yer almıyor. Tüm kanallar yavaş yavaş normal yayın akışına dönmeye başlarken, Gelinim Mutfakta ne zaman başlayacak merak konusu oldu. Hafta içi her gün ekrana gelen Gelinim Mutfakta 22 Şubat'ta tv yayın akışında yer almadı. Peki, Gelinim Mutfakta ne zaman başlayacak, bu hafta yok mu? Gelinim Mutfakta yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Gelinim Mutfakta çekimlerine Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketi nedeniyle ara verilmişti. Ancak televizyon programları deprem özel ortak yayını yaparak yaraları bir nebze hafifletip vatandaşları haberdar etmeye çalıştı. Pek çok dizi ve tv programı yayın akışında yer almaya başlarken Gelinim Mutfakta neden yok merak edildi. Yeni haftayla birlikte tv kanalları yayın akışında dizilere yer vermeye başladı. Peki, hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta bu hafta yok mu, ne zaman başlayacak? Gelinim Mutfakta yeni bölüm ne zaman?

GELİNİM MUTFAKTA BU HAFTA YOK MU?

20 Şubat itibarıyla kanallar normal yayın akışına geçmeye başladı. Ancak eğlence programı olan Gelinim Mutfakta henüz yeni bölümüyle ekranlara gelmedi. Gelinim Mutfakta'nın bu hafta boyunca yayınlanması beklenmiyor.

Haberin Devamı

GELİNİM MUTFAKTA YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Deprem felaketi nedeniyle çekimlerine ara verilen Gelinim Mutfakta yeni bölüm için henüz kanaldan resmi bir açıklama gelmedi. Bu hafta yayın akışında olmayan Gelinim Mutfakta yeni bölümün 27 Şubat Pazartesi başlayacak olması tahmin ediliyor. Resmi bir açıklama geldiğinde detayları paylaşacağız.

 

BAKMADAN GEÇME!