Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyreği kim aldı? Gelinim Mutfakta 14 Haziran puan durumu

Güncelleme Tarihi:

Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyreği kim aldı Gelinim Mutfakta 14 Haziran puan durumu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2023 15:44

Gelinim Mutfakta sezon finaline doğru gelinirken, rekabet artmaya devam ediyor. Gelinim Mutfakta 14 Haziran puan durumu ile çeyrek altının sahibi açıklandı. Gelinim Mutfakta'da bugün Tuğba, Suzan, Miyase ve Gamze finalin son çeyrek altınları için mücadele verdi. Peki, Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyreği kim aldı? Gelinim Mutfakta 14 Haziran puan durumu

Haberin Devamı

Gelinim Mutfakta'da altın yağmuru devam ediyor. Bu hafta cuma günü Gelinim Mutfakta sezon finali gerçekleşecek. Fİnale doğru heyecan artarken, haftanın üçüncü gününde yarışmacılar en yüksek puanı almak için ter döktü. Tadım, yorum, puanlamanın ardından Nursel Ergin Gelinim Mutfakta günün birincisi ve çeyrek altının sahibini açıkladı. Peki, Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı? Gelinim Mutfakta puan durumu 14 Haziran 2023!

GELİNİM MUTFAKTA GÜNÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta'da bugün Suzan eksi 2 puan aldı. Yemeği yanan Suzan, ceza puanı alarak günün puan dengesini değiştirdi. Haftanın üçüncü gününde en yüksek puanı alarak Gelinim Mutfakta günün birincisi Miyase oldu. Miyase puanla çeyrek altının da sahibi oldu.

Haberin Devamı

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

MİYASE- 15 puan

GAMZE-13 puan

TUĞBA- 11  puan

SUZAN-  7 puan

BAKMADAN GEÇME!