Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyreği kim aldı? 3 Nisan 2023 Gelinim Mutfakta puan durumu

Güncelleme Tarihi:

Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyreği kim aldı 3 Nisan 2023 Gelinim Mutfakta puan durumu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2023 15:44

Gelinim Mutfakta haftanın ilk gününde rekabet ile başladı. Soslu tavuk tantuni yapan yarışmacılar, yeni katılan isimlerle mücadeleye devam ediyor. Peki, Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyreği kim aldı? 3 Nisan 2023 Gelinim Mutfakta puan durumu...

Haberin Devamı

Gelinim Mutfakta yeni bölümde yeni yarışmacılarla başladı. Gelinim Mutfakta Merve Adalı kayınvalidesi Derya Hanım ile yarışmaya katılırken, haftanın ilk günü çeyreği alan isim merak konusu oldu. Günün sonunda ise tadım, puan, yorumlamanın ardından en yüksek puanı akan gelin belli oldu. Pek, Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyreği kim aldı? Gelinim Mutfakta puan durumu 3 Nisan 2023 Pazartesi!

GELİNİM MUTFAKTA GÜNÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta 3 Nisan 2023 yeni bölümle haftaya hızlı başladı. Yeni yarışmacı Merve Adalı ve kayınvalidesi Derya hanım da yarışmaya iddialı başladı. Yarışmacılar soslu tavuk tantuni ile hünerlerini sergilerdiler. Yeni yarışmacı Merve Adalı ve Hatice aynı puanı alarak kuraya kaldı. Gelinim Mutfakta günün birincisi ve çeyrek altını alan gelin ise kuranın ardından Merve Adalı oldu. 

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

MERVE ADALI- 18

HATİCE- 18

MERVE- 13

ÖZLEM- 7

BAKMADAN GEÇME!