Gelinim Mutfakta Dudu kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Gelinim Mutfakta Dudu kimdir, nereli ve kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2021 15:08

Hafta içi her gün sunuculuğunu Seda Sayan’ın yaptığı Gelinim Mutfakta programı, yemekleri kadar yarışmacılarıyla da internet sitelerinde en çok arananlar arasında yer alıyor. Gelinim Mutfakta programının eski yarışmacı gelinlerinden biri olan Dudu, yarışmadan elendikten iki hafta sonra geri döndü. Dudu, iddialı sözleri ve yemekleri ile de çok konuşulmuştu. Peki Gelinim mutfakta Dudu kimdir?

Haberin Devamı

Gelinim Mutfakta’nın eski gelinlerinden Dudu, yarışmaya kayınvalidesi Nuray Hanım ile katılmıştı. Yarışmaya ilginç bir giriş yapan gelin ve kayınvalide izleyenlerin de ilgisini çekmişti. Gerek sözleri gerekse yemekleriyle bu mücadeleyi hakkıyla sürdüren Gelinim Mutfakta Dudu, daha sonra yarışmadan kendi isteğiyle çekilmişti. Bu hafta izleyicilere sürpriz yapan Dudu, kaldığı yerden devam etmek için Gelinim Mutfakta’ya geri dönüyor. Peki Gelinim Mutfakta Dudu kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…

Gelinim Mutfakta Dudu kimdir, nereli ve kaç yaşında

GELİNİM MUTFAKTA DUDU KİMDİR?

Yörük kızı olduğunu söyleyen Dudu, 19 yaşında ve Mersin'den yarışmaya katılıyor. Genç yaşı ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yarışmaya başladığı ilk gün Dudu, "Sakız" ismindeki keçisini programa getirerek Seda Sayan'a bakması için hediye etmişti. Seda Sayan, gelen bu hediye karşısında şaşkınlığını gizleyememişti. 8 Mart 2021 tarihinde programda yarışmaya başlayan Dudu, 26 Mart'ta da hastalığı sebebiyle çekilme kararı almıştı.

Haberin Devamı

Gelinim Mutfakta Dudu kimdir, nereli ve kaç yaşında

Dudu'nun eşiyle tanışma hikayesi de yarışmaya ilk katıldığında olay yaratmıştı. Eşi başkasıyla sözlü iken tanıştıklarını söylemesi bütün stüdyoyu şaşırtmış, hatta eşinin önceki sözlüsünü sevmediği için onunla konuştuğunu ve sonrasında ise bu durumun evliliğe gittiğini söylemişti. Dudu bu açıklamasından sonra stüdyodakiler tarafından tepki çekse de kendisine olan güvenini kaybetmemiş ve iddialı bir yarışmacı olmaya devam etmişti.

BAKMADAN GEÇME!