Gelinim Mutfakta bugün var mı yok mu? 27 Şubat Pazartesi Gelinim Mutfakta yeni bölüm ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Gelinim Mutfakta bugün var mı yok mu 27 Şubat Pazartesi Gelinim Mutfakta yeni bölüm ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2023 12:29

Kanal D'nin sevilen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta yeni bölüm ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle bir süredir ekrana gelmiyordu. Yeni haftaya başlarken, 27 Şubat bugün Gelinim Mutfakta var mı merak konusu oldu. Hafta içi her gün ekrana gelen Gelinim Mutfakta ne zaman başlayacak ekran başındaki izleyiciler tarafından takip ediliyor. Peki, Gelinim Mutfakta bugün var mı yok mu? 27 Şubat Pazartesi Gelinim Mutfakta yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Gelinim Mutfakta çekimlerine Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketi nedeniyle ara verilmişti. Ancak televizyon programları deprem özel ortak yayını yaparak yaraları bir nebze hafifletip vatandaşları haberdar etmeye çalıştı. Pek çok dizi ve tv programı yayın akışında yer almaya başlarken Gelinim Mutfakta yeni bölüm ne zaman merak edildi. Gelinim Mutfakta bugün var mı? 27 Şubat Gelinim Mutfakta yeni bölüm var mı?

Gelinim Mutfakta bugün var mı yok mu 27 Şubat Pazartesi Gelinim Mutfakta yeni bölüm ne zaman

GELİNİM MUTFAKTA YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Gelinim Mutfakta yeni bölüm geçtiğimiz hafta da yayınlanmamıştı. Program 27 Şubat Pazartesi itibarıyla yeni bölümlerine başlıyor. Gelinim Mutfakta hafta içi her gün saat 13:00'da yayınlanacak.

BAKMADAN GEÇME!