GELİNİM MUTFAKTA 7 MART 2024 PUAN DURUMU || Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı?

Güncelleme Tarihi:

GELİNİM MUTFAKTA 7 MART 2024 PUAN DURUMU || Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2024 15:46

Gelinim Mutfakta puan durumu 7 Mart 2024 günü açıklandı. Finale bir gün kala Gelinim Mutfakta günün birincisi tadım, puan ve yorumlamanın ardından belli oldu. Haftanın tam ortasında Gelinim Mutfakta son bölüm birincisi haftanın finaline avantaj sağladı. Yarın 10 altın bilezik için mücadele verecek olan gelinler, finale giden yolda yüksek puanlar almak için tüm hünerlerini sergiliyorlar. Peki, Gelinim Mutfakta kim 1. oldu, çeyrek altını kim aldı? İşte, Gelinim Mutfakta 7 Mart 2024 puan durumu

Haberin Devamı

Gelinim Mutfakta günün birincisi belli oldu. Gelinim Mutfakta bugün de tarifleri ve tartışmalarıyla güne damgasını vurdu. Günün sonunda ise en yüksek puanı alan gelin 2 çeyrek altının sahibi oldu. Cuma günü ise haftanın finalinde Gelinim Mutfakta kim elendi sorusu netlik kazanacak. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu, çeyrek altını kim aldı? İşte, Gelinim Mutfakta puan durumu 7 Mart 2024 Çarşamba!

GELİNİM MUTFAKTA GÜNÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta'da bugün en yüksek puanı alarak çeyrek altınları kazanan gelin bugün de Tuğba oldu.  Tuğba haftanın finaline büyük bir avantaj sağladı. 

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

TUĞBA- 16 puan

YEŞİM- 13 puan

GÖZDE- 13 puan

RABİA- 10 puan

 

BAKMADAN GEÇME!