Gelinim Mutfakta 31 Ekim günün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı? Gelinim Mutfakta puan durumu 31 Ekim 2023 Salı!

Güncelleme Tarihi:

Gelinim Mutfakta 31 Ekim günün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı Gelinim Mutfakta puan durumu 31 Ekim 2023 Salı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2023 15:43

Gelinim Mutfakta gün birincisi 31 Ekim Salı günü Nursel Ergin'in sunumuyla belli oldu. Hafta içi her gün altın yağmuru Gelinim Mutfakta ile devem ediyor. Gelinim Mutfakta'da bugün Armutlu tart ile gelinler hünerlerini sergiledi. Peki, Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı? Gelinim Mutfakta puan durumu 31 Ekim 2023 Salı!

Haberin Devamı

Gelinim Mutakta bugün de rekabet dolu bir bölümle izleyicileri ekrana bağladı. Tadım, puan, yorumlamanın ardından, Nursel Ergin Gelinim Mutfakta günün birincisi ve çeyrek altını alan ismi açıkladı. Gelinim Mutfakta'ya katılan yeni yarışmacıların performansı ise merak konusu oldu. Gelinim Mutfakta 31 Ekim günün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı? Gelinim Mutfakta puan durumu 31 Ekim 2023 Salı!

GELİNİM MUTFAKTA GÜNÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta'da haftanın ikinci gününde iki kişi aynı puanı aldı. Yeşim ve Tuğba arasında kura çekildi ve çeyrek altını alan gelin Yeşim oldu. Aleyna ise eksi 2 ceza puanı aldı.

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

YEŞİM-  15 puan

TUĞBA-   15  puan

EZGİ-   13  puan 

ALEYNA-  7   puan 

BAKMADAN GEÇME!