GELİNİM MUTFAKTA 30 KASIM 2023 PUAN DURUMU || ŞOK KARAR! Gelinim Mutfakta'da günün birincisi kim oldu, çeyreği kim aldı?

Güncelleme Tarihi:

GELİNİM MUTFAKTA 30 KASIM 2023 PUAN DURUMU || ŞOK KARAR Gelinim Mutfaktada günün birincisi kim oldu, çeyreği kim aldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2023 15:36

Gelinim Mutfakta gün birincisi tadım, puan, yorumlamanın ardından açıklandı. Gelinim Mutfakta'da bugün iki gelin birden yarışmadan çekilmek istedi. Kayınvalideleri nedeniyle ayrılmak isteyen Tuğba ve Yeşim'in bu isteği program tarafından değerlendirildi ve önemli bir karar alındı. Peki, haftanın finaline son bir adım kala Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı? İşte Gelinim Mutfakta 30 Kasım 2023 puan durumu...

Haberin Devamı

Gelinim Mutfakta bugün de tartışmaları ve tarifleriyle gündeme damgasını vurdu. Beyhan ve Gönül Hanım kendi aralarında yazışarak gelinlerinin arkasından plan yaptılar. Puan pazarlığı yapan kayınvalideleri çok kızdı. Bu kağıtlar ortaya çıkınca gelinlerden Tuğba ve Yeşim yarışmadan ayrılmak istediler. Nursel Ergin bir bölüm daha kalmalarını sonra karar vermelerini istedi. Gelinim Mutfakta ekibi toplantı yaparak şok bir karar aldı. Peki, Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim kazandı? İşte Gelinim Mutfakta puan durumu 30 Kasım 2023!

GELİNİM MUTFAKTA 30 KASIM 2023 PUAN DURUMU || ŞOK KARAR Gelinim Mutfaktada günün birincisi kim oldu, çeyreği kim aldı

ŞOK KARAR!

Gelinim Mutfakta Beyhan ve Gönül hanımın yazışmasıyla ilgili şok bir karar alındı. Karar doğrultusunda "Yeşim yarışmaya devam edecek. Ancak Beyhan hanımın kayınvalidesi Fadime Öksüz ile devam edecek. Tuğba'nın kayınvalidesi ise yarışmadan ayrılacak ve Miyase'nin kayınvalidesi Sevilay Başar ile devam edecek. "dendi. Gelinler kayınvalideleriyle yarışmaya devam etmek istemediler. Ancak son uyarıyla söz vererek yarışmaya Beyhan ve Gönül hanımın devam etmesi son karar oldu. 

Haberin Devamı

GELİNİM MUTFAKTA GÜNÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta haftanın dördüncü gününde en yüksek puanı alarak çeyreğin sahibi olan gelin Aleyna oldu. Eksi 2 ceza puanı alan gelin Yeşim oldu. 

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

ALEYNA- 20

TUĞBA- 17

YEŞİM-- 5

MELEK- 6

BAKMADAN GEÇME!