GELİNİM MUTFAKTA 19 ŞUBAT 2024 PUAN DURUMU || Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu, çeyrek altını kim aldı?

Güncelleme Tarihi:

GELİNİM MUTFAKTA 19 ŞUBAT 2024 PUAN DURUMU || Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu, çeyrek altını kim aldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2024 15:45

Gelinim Mutfakta yeni bölüm ile günün birincisi belli oldu. Her hafta tarifleri ve yarışmacıları ile ekranlara damga vuran Gelinim Mutfakta'da bugün aynı yarışmacılar haftaya başladı. Geçtiğimiz hafta eleme olmamıştı. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu, çeyrek altını kim aldı? İşte Gelinim Mutfakta 19 Şubat 2024 puan durumu

Haberin Devamı

Gelinim Mutfakta günün birincisi Nursel Ergin sunumuyla haftanın ilk gününde belli oldu. Tadım, yorum ve puanlamanın ardından Gelinim Mutfakta puan durumu açıklandı. geçtiimiz hafta bilezikleri Tuğba almıştı. Eleme ise yarışmacıların yüksek performansı nedeniyle olmamıştı. Peki, Gelinim Mutfkta kim 1. oldu, çeyreği kim aldı? Gelinim Mutfakta puan durumu 19 Şubat 2024 Pazartesi!

GELİNİM MUTFAKTA KİM 1. OLDU?

Günün ilk eksi 2 ceza puanı alan gelini Yeşim oldu. Beyhan Hanımın yarışmadan çekilme isteği Yeşim'i kötü etkiledi. Tuğba ise eksi 4 ceza puanı aldı. Gelinim Mutfakta haftanın ilk gününde iki isim kuraya kaldı. Gözde ve Tuğba arasındaki kurayı kazanan Tuğba 2 çeyrek altının da sahibi oldu. 

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

GÖZDE- 16 puan

TUĞBA- 16 puan

ŞAFAK- 14 puan

YEŞİM- 4 puan

BAKMADAN GEÇME!