Gelinim Mutfakta 14 Mart 2024 PUAN DURUMU || Eksi 2'ler havada uçuştu! Gelinim Mutfakta'da bugün kim 1. oldu, çeyrek altını kim aldı?

Güncelleme Tarihi:

Gelinim Mutfakta 14 Mart 2024 PUAN DURUMU  || Eksi 2ler havada uçuştu Gelinim Mutfaktada bugün kim 1. oldu, çeyrek altını kim aldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2024 15:46

Gelinim Mutfakta'da bugün yine tartışmalar ve tarifleri ile güne damgasını vurdu. Gelinim Mutfakta yeni yarışmacısı Aleyna esti esti gürledi. Dişli bir rakip olan Aleyna, kayınvalidesiyle de zaman zaman stüdyoda tansiyonu yükseltti. günün birincisi 14 Mart 2024 yeni bölüm ile belli oldu. Yarışmada heyecan haftanın tam ortasında heyecan artıyor. Yapılan tarifi en iyi yapan gelin kayınvalidelerden aldıkları puanlarla 2 çeyrek altının sahibi oldu. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu, çeyrek altını kim aldı? İşte, Gelinim Mutfakta puan durumu 14 Mart 2024 Perşembe!

Haberin Devamı

Gelinim Mutfakta puan durumu 14 Mart 2024 tarihli yayının ardından açıklandı. Haftanın sonuna doğru Gelinim Mutfakta bugün beyti kebabı tarifi ile yarışmacılarda rekabeti artırdı. Tadım, puan ve yorumlamanın ardından Gelinim Mutfakta günün birincisi açıklandı. Peki, Gelinim Mutfakta kim 1. oldu, çeyreği kim aldı? İşte Gelinim Mutfakta 14 Mart 2024 puan durumu

GELİNİM MUTFAKTA KİM 1. OLDU?

Gelinim Mutfakta'da eksi 2 ler havada uçuştu. İlk eksi puanı alan gelin Gözde oldu. İkinci eksi 2 puanı da Aleyna aldı. Son eksi 2'yi ise yine Gözde aldı. Finale nir gün kala Gelinim Mutfakta günün birincisi 11 bölüm sonra Yeşim oldu. 

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU 

YEŞİM- 22

TUĞBA- 19

GÖZDE- 3

ALEYNA- 5

BAKMADAN GEÇME!