Gelin Evi’ndeki Hanife ve eşi kimdir, kaç yaşında? Hanife Gürdal Ayvaz daha önce Esra Erol’a da katılmıştı

Güncelleme Tarihi:

Gelin Evi’ndeki Hanife ve eşi kimdir, kaç yaşında Hanife Gürdal Ayvaz daha önce Esra Erol’a da katılmıştı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2022 15:32

Gelin Evi yarışmacıları arasında bu hafta Hanife Gürdal Ayvaz da yer alıyor. Daha önce Esra Erol ve Zuhal Topal’ın programlarına da katılan Hanife bu yarışmada da konuşmaları ile dikkat çekiyor. Peki, Gelin Evi’ndeki Hanife kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Esra Erol’un programına katıldıktan sonra Zuhal Topal’un programında da yer alan Hanife Gürdal Ayvaz yeniden televizyon ekranlarında. Gelin Evi’ne katılan Hanife, 26 yaşında ve 2 buçuk yıldır evli.

HANİFE GÜRDAL AYVAZ KİMDİR?

Katıldığı evlilik programlarıyla tanınan Hanife Gürdal, sosyal medyada dikkatleri üzerine çekerken zaman zaman tartışmalarla gündeme geliyor. 26 yaşında olan Hanife 2 buçuk yıllık evli ve butik işletiyor. İzmirli olan Hanife, ilk olarak Esra Erol'un programında ardından da Zuhal Topal'ın programına katıldı. Katıldığı bir izdivaç programında hiçbir talibini beğenmeyen ve kısa sürede tavırları ile fenomen olan Hanife Gürdal, programlar bitmesine rağmen göz önünde olmaya devam etti.

Hanife Gürdal, bir akaryakıt istasyonunda pompa görevlisi olarak çalışmaya başladığı haberleriyle gündem olmuştu. Gürdal daha sonra Kemal Ayvaz ile evlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!