Gelin Evi ne zaman başlıyor? 2022 Gelin Evi yeni sezon tarihi belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Gelin Evi ne zaman başlıyor 2022 Gelin Evi yeni sezon tarihi belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2022 11:12

Ekranların gündüz kuşağı programı Gelin Evi ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Aslı Hünel'in sunumuyla Show TV ekranlarında yayınlanan program ekranlara kısa bir ara vermişti. Hafta içi her gün gelinlerin hünerlerini sergilediği program yeni sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Peki Gelin Evi ne zaman başlıyor? 2022 İşte Gelin Evi yeni sezon tarihi...

Haberin Devamı

Gelin Evi yeni sezon tarihi merak ediliyor. Haftanın beş günü yayınlanan Gelin Evi'nde her gün bir yarışmacı evini ve kendi tarzını sergiliyor. Haftanın finalinde de en yüksek puana ulaşan gelin ödülün de sahibi oluyor. Peki Gelin Evi yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte detaylar...

GELİN EVİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Aslı Hünel'in sunumuyla ekranlara gelen gündüz kuşağı programı Gelin Evi, yeni sezonuyla 8 Ağustos Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün saat 12.15’te Show TV’de yayınlanacak.

ASLI HÜNEL KİMDİR?

Türk sanat müziği sanatçısı Aslı Hünel, 4 Haziran 1977 tarihinde dünyaya geldi. Annesi Arap, babası Selanik göçmenidir. Aslı Hünel müzik yaşantısına Üsküdar Musiki Cemiyeti'nde başladı. 14 yaşlarına geldiğinde şan dersi almaya başladı.

Türkiye'nin çeşitli noktalarında sahne alarak müzikseverlerle buluşan Aslı Hünel, Savaş Yurtsever ile 2018 yılında dünyaevine girdi. Savaş Yurtsever, Otomobil Satış Müdürü olarak girev yapıyor. 1975 doğumlu Yurtsever aynı zamanda iş insanı olarak biliniyor.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!