Game Of Thrones 7. sezon 4. bölüm fragmanında heyecan dolu görüntüler!

Güncelleme Tarihi:

Game Of Thrones 7. sezon 4. bölüm fragmanında heyecan dolu görüntüler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2017 11:33

Game Of Thrones 7. sezon 4. bölüm fragmanı, diziyi yakından takip eden vatandaşlar tarafından merakla araştırılmaya başlandı. Dünya çapında birçok ülkede çekilen dizinin, dünya genelindeki birçok izleyicisi de yeni bölümlerin ekrana geleceği tarihleri merakla bekliyor. Jon Snow ile Khaleesi'nin görüntülendiği Game Of Thrones 7. sezon 4. bölüm fragmanı, yeni heyecanlara yelken açacak. İşte, Game Of Thrones 7. sezon 4. bölüm fragmanı ve detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Game Of Thrones 7. sezon 4. bölüm fragmanı kısa sürede yayınlandı. Tüm dünyada ilgi odağı olan Game Of Thornes’un 7. sezon 3. Bölümü 31 Temmuz’da izleyici karşısına çıktı. İktidar savaşının kızıştığı son bölüme Jon Snow- Khaleesi’nin karşı karşıya geldiği anlar damga vurdu. Şimdi ise tüm gözler yeni bölümde! İşte Game Of Thrones 7. sezon 4. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar!

Game Of Thrones 7. sezon son bölümü hafızalardaki yerini korurken yeni bölüme dair ilk detaylar ortaya çıktı. HBO’nun resmi sayfası üzerinden yayımlanan Game Of Thrones 7. sezon  4. bölüm fragmanında Jon Snow- Khaleesi işbirliği sonrası yaşanacakların detayları gözler önüne serildi.Fantastik dizinin son bölümünde hanedanlar büyük savaş için işbirliği yaptı. Khaleesi ve Jon Snow arasında yaşanacaklar merak konusu oldu. İşte ikili arasındaki sürpriz gelişmelerin ipucunu veren fragman!

Haberin Devamı

 

Yedi krallığı ele geçirmek isteyen Daenerys Targaryen, Jon Snow’u Melisandre'nin önerisi üzerine harekete geçerek Snow’a bir teklifte bulundu. Daenerys Targaryen ile işbirliği yapan Greyjoy ve Dorne'u dağıtan Euron Greyjoy artık Lannisterlar tarafından ciddiye alınmaya başladı. Büyük savaşın planları yapıldığı son bölümde Khaleesi-Jon Snow buluştu.

GAME OF THRONES SAAT KAÇTA?

Game of Thrones’un 7. sezonu geçtiğimiz günlerde başladı. Türkiye saatiyle pazartesi günleri 04:00’da yayınlanan dizi Amerika’da pazar akşamlarına denk geliyor. Türkiye saatiyle pazartesi günleri 04:00’da yayınlanan dizi Amerika’da pazar akşamlarına denk geliyor. Game of Thrones 7. sezon Amerika ile aynı anda saat 4.00'da Türkçe altyazı seçeneği ile her Pazartesi beIN CONNECT web ve mobil uygulamalarında; akşam 22:00'de ise Türkçe-İngilizce altyazı ve Türkçe dublaj seçeneği ile beIN SERIES SCI-FI'da yayınlanıyor.

 

BAKMADAN GEÇME!