Game Of Thrones 7. sezon 2. bölüm fragmanı yayınlandı…Hangi günler yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Game Of Thrones 7. sezon 2. bölüm fragmanı yayınlandı…Hangi günler yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2017 13:43

Game Of Thrones 7. sezonu 1. bölümüyle uzun süren sessizliğini bozdu. 'Winter is here' (Kış geldi) mottosuyla başlayan yeni sezonun ilk bölümünde olayların ardı arkası kesilmedi. Genç suikastçi Arya Stark'ın yeni hamleler yaparken; Danny, kendi ailesi olan Targaryen’lere ait Dragon Stone’a yerleşti. Game Of Thrones 7. sezon 2. bölüm fragmanı da kısa sürede yayınlandı. İşte Game Of Thrones 7. sezon 1. bölüm özeti ve yeni fragman!

Haberin Devamı

Efsane dizi Game Of Thrones uzun bir aranın ardından yeniden ekranlarda…. Büyük bir izleyici kitlesi bulunan Game Of Thrones 7. sezonu Amerika’da dün akşam yayınlandı. Winterfell'de Jon, White Walkers'la mücadele ederken kadınlara ihtiyaç duydu. Brienne'den onay almak ve Lyanna Mormont'un desteğini kazanacağını ilan etti. Kötü niyetli Cersei'ye sempati duyduğunu ima eden Sansa ile arasında ani bir anlaşmazlık vardı. Bu gelişme Sansa'nın bu sezon önemli sorunlara neden olacağı izlenimi verdi. Arya Stark'ın bu sezon daha aktif bir şekilde olayların içerisinde yer alacağı sinyalini ilk bölümden verildi. Game Of Thrones 7. Sezon 2. bölüm fragmanı da kısa sürede yayınlandı.

GAME OF THRONES 7. SEZON 1. BÖLÜM ÖZETİ

Özellikle Arya Stark’ın (Maisie Williams) sahnesi, dizinin hayranları açısından büyük şaşkınlık yarattı. Walder Frey’in yüzünü giyen Arya, bütün Frey’ler için ziyafet yemeği verip şaraplarına zehir koydu. Frey’lerin ölüm anında yaptığı konuşma ekran başındakileri heyecanlandırdı. Demir Ada’nın başına geçen Euron Greyjoy, Cersei Lannister’a evlilik teklif etti. Bran Stark, geçtiğimiz sezonda hayatta kalmayı başarmıştı. 7. sezonun ilk bölümünde ise nihayet duvara ulaştı ve duvarın koruyucuların ikna etmeyi başardı. jderhaların annesi Danny sonunda Westeros’a geldi. Burada kendi ailesi olan Targaryen’lere ait Dragon Stone’a yerleşti. Game Of Thrones 7. Sezon ilk bölümünde dikkat çeken olaylardan biri de Ak Gezenler’in ordusunda devlerin de bulunması oldu.

Haberin Devamı

GAME OF THRONES 7. SEZON KAÇ BÖLÜM OLACAK?

Geçmiş sezonlarında 10'ar bölümden oluşan Game of Thrones’un 7. Sezonu daha kısa sürecek. Dizinin yapımcıları 7. sezonu 7 bölüme sığdırdı ve bazı bölümlerde alışagelmiş dakikaları da aştı.

GAME OF THRONES YENİ SEZON TARİHLERİ

Game of Thrones - Sezon 7, Bölüm 1: Pazartesi, 17. Temmuz 2017 HBO naklen
Game of Thrones - Sezon 7, Bölüm 2: Pazartesi, 23. Temmuz 2017 HBO naklen
Game of Thrones - Sezon 7, Bölüm 3: Pazartesi, 30. Temmuz 2017 HBO naklen
Game of Thrones - Sezon 7, Bölüm 4: Pazartesi, 06. Ağustos 2017 HBO naklen
Game of Thrones - Sezon 7, Bölüm 5: Pazartesi, 13. Ağustos 2017 HBO naklen
Game of Thrones - Sezon 7, Bölüm 6: Pazartesi, 20. Ağustos 2017 HBO naklen
Game of Thrones - Sezon 7, Bölüm 7: Pazartesi, 27. Ağustos 2017 HBO nakle

BAKMADAN GEÇME!