İki başarılı oyuncu Penelope Cruz ve Javier Bardem birlikte rol alacak!

Güncelleme Tarihi:

İki başarılı oyuncu Penelope Cruz ve Javier Bardem birlikte rol alacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2016 11:15

Penelope Cruz Ve Javier Bardem Pablo Escobar Filminde birlikte rol alacak!

Haberin Devamı

İki başarılı oyuncu Penelope Cruz ve Javier Bardem,Pablo Escobar'ın hayatını anlatan filmde birlikte yer alacak. Film; Escobar ile gazeteci Virginia Vallejo'nun yaşadığı gizli aşkı konu alacak.  

Özel hayatlarında 2012 yılından beri evli olan iki usta oyuncu Penelope Cruz-Javier Bardem,gelen haberlere göre,ünlü ve bir o kadar da acımasız Kolombiyalı uyuşturucu kaçakçısı Pablo Escobar ve gazeteci Virginia Vallejo'nun yaşadıkları gizli aşka odaklanılacak filmin başrollerinde oynayacak. Daha önce söylenti olarak kalan bu heyecan uyandıran haber artık kesinleşti. Javier Bardem'in Escobar'ı ve Penelope Cruz'un gazeteci Vallejo'yu canlandıracağı filmin çekimlerine 24 Ekim'de başlanacak.
Söylentilere göre bu rol Javier Bardem'e uzun zamandır teklif ediliyordu ancak oyuncu bu teklifi reddediyordu. Belli ki oyuncu için bir şeyler değişmiş..

Haberin Devamı

İki başarılı oyuncu Penelope Cruz ve Javier Bardem birlikte rol alacak

Filmin ismi belli oldu: Escobar 

Pablo escobar ile fırtınalı bir aşk yaşayan gazeteci Virginia Vallejo'nun 2008 yılında yayınladığı Loving Pablo,Hating Escobar isimli İspanyolca romandan uyarlanacak filmin ismi ''Escobar'' olacak. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini A Perfect Day ile tanıdığımız ispanyol yönetmen Fernando Léon de Aranoa'ya ait. Filmin yapımcılığını ise aynı zamanda başrol olan Javier Bardem üstleniyor. Vallejo,romanında Escobar ile ilişkisini,ona nasıl yardım ettiğini,uyuşturucu piyasasının Escobar ile ilişkisini,ona nasıl yardım ettiğini,uyuşturucu piyasasının Escobar ile birlikte nasıl büyüdüğünü anlatıyor. Film de bu ana konular üzerinden ilerleyecek. 

Penepole Cruz ve Javier Bardem ikilisi denince akla Vicky Cristina Barcelona'nın geliyor! Escobar filminde nasıl bir kimya yakalacakları kuşkusuz belli,bu ikiliyi tekrar beyazperdede bir arada görebilecek olmak ise paha biçilemez!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!