Friends Netflix’ten kaldırıldı mı? Netflix Türkiye’den Friends kararı

Güncelleme Tarihi:

Friends Netflix’ten kaldırıldı mı Netflix Türkiye’den Friends kararı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2022 17:33

Friends izleyicileri Netflix Türkiye’den ulaşabildikleri dizinin platformdan kaldırılıp kaldırılmadığını merak ediyorlar. 1994 yılında yayınlanmaya başlayan dizi 2004 yılına kadar bir ekran efsanesi haline gelmişti. Peki, Friends Netflix’ten kaldırıldı mı?

Haberin Devamı

Friends’in Netflix’ten kaldırılıp kaldırılmadığı araştırılıyor. Dijital platformlar arasında yer alan Netflix kullanıcıları artık platform üzerinden Friends dizisini izleyemeyecekler. Dizinin gösterim haklarının yeni sahibi HBO Max.

FRIENDS NETFLIX’TEN KALDIRILDI MI?

Friends, Netflix Türkiye’den kaldırıldı. Dizi şu anda ABD’de HBO Max’te izlenebiliyor. Türkiye’de ise Blu TV üzerinden dizi izleniyor.

FRIENDS DİZİSİ OYUNCULARI

Jennifer Aniston,Courteney Cox,David Schwimmer,Matthew Perry,Matt LeBlanc,Lisa Kudrow

FRİENDS KONUSU

1994 yılında yayınlanmaya başlayıp 2004 yılına kadar bir ekran efsanesi haline gelen dizi; karakterleriyle birbirinden farklı altı kişilik bir arkadaş grubunun New York'taki maceralarını anlatıyor. Zengin bir ailenin moda aşığı kızı Rachel, paleontolog Ross, kardeşi ve grubun temizlik takıntılı aşçısı Monica, oyunucu olmak için o denemeden bu denemeye koşan çapkın Joey, ne iş yaptığı bilinmeyen grubun en sarkastiği Chandler ve vejeteryan, batıl inançlı, grubun en ilginç karakteri Phoebe..

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!