Fi dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Serenay’dan ayrılıyor iddialarına yanıt

Güncelleme Tarihi:

Fi dizisi hangi kanalda yayınlanacak Serenay’dan ayrılıyor iddialarına yanıt
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2017 11:06

Sezona ara veren Fi dizisiyle ilgili iddialar bitmek bilmiyor. Daha önce Serenay Sarıka’nın kadrodan ayrılacağı haberleriyle gündeme gelen Fi’nin yeni sezonda kanal üzerinden yayınlanacağı iddia edildi. Peki iddialara göre Fi dizisi hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar!

Haberin Devamı

Dijital platform üzerinden yayınlanan ve cesur sahneleriyle sık sık adından söz ettiren Fi dizisi, kısa bir süre önce final bölümünü yapmış ve bir sonraki sezonun çekimlerine başlandığı belirtilmişti. Başrollerini Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünata ve Büşra Develi’nin paylaştığı Fi’nin yeni sezonu heyecanla beklenirken yeni iddia dizi takipçilerini heyecanlandırdı. Azra Kohen’in kitabından uyarlanan dizinin yeni sezonda Show TV'de ekrana geleceği iddia edildi. Cesur sahnelerin montajlanacağı, internet üzerinde ise açıkça verileceği de söylentiler arasında.

SERENAY SARIKAYA AYRILIYOR MU?

Öte yandan dizinin baş karakteri Duru’yu canlandıran Serenay Sarıkaya, kadrodan yrılacağı yönündeki iddialara açıklık getirdi. Bir mekan çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Serenay Sarıkaya, Fi'nin kadrosundan ayrılacağı yönündeki haberler için ''Kesinlikle yalan, öyle bir durum söz konusu değil'' ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bir erkeğin ilk neresine bakarsınız ? - Sarı Mikrofon

 

 

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!