Fi dizisi yayınlanan son bölümüyle gerilim dolu anlar yaşattı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Fi dizisi yayınlanan son bölümüyle gerilim dolu anlar yaşattı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2018 23:01

Fi dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine sürükleyici dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Alara’nın gelişi Deniz ve Duru arasında dengeleri değişti. Kendi kararlarını vermek isteyen Duru'ya Deniz oldukça tepki gösterdi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından dizinin yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Fi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Fi dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine heyecan seviyesi yüksek anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde ilginç dakikalar yer aldı. Son bölümde Duru'nun aklı giderek karışmaktaydı. Alara'nın gelmesi üzerine Duru ve Deniz arasındaki dengeler iyice değişti. Son bölümün bitmesinin hemen ardından dizinin yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Fi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İLK BÖLÜMDE YAŞANANLAR

’nin ilk bölümünde, ülkenin en tanınmış psikiyatristlerinden olan Can Manay’ın yolu, genç balerin Duru ile kesişir. Can, müzisyen sevgilisi Deniz’le beraber yaşayan Duru’nun muhteşem güzelliği karşısında adeta büyülenir. Duru’nun nefes kesen gösterisinin damga vuracağı bölümde Can, Duru’nun kalbini kazanmaya karar verir. Amacına ulaşmak için vakit kaybetmeden harekete geçer. Yaptığı bir oyunla Duru ve Deniz’in yaşamlarına güvenilir bir dost olarak sızmayı başarır. Can Manay, Duru ve Deniz için sınırlarını zorlayacaktır. Sorusuyla Can Manay’ı tedirgin eden gazeteci Özge ise kötü bir sürprizle karşılaşır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!