Eyvah Eyvah 3 filmi oyuncuları kimler? Eyvah Eyvah 3 oyuncuları ve konusu

Güncelleme Tarihi:

Eyvah Eyvah 3 filmi oyuncuları kimler Eyvah Eyvah 3 oyuncuları ve konusu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2022 15:58

Eyvah Eyvah 3 filmi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak olan filmin yönetmen koltuğunda Hakan Algül oturuyor. Peki, Eyvah Eyvah 3 filmi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Haberin Devamı

Eyvah Eyvah serisinin üçüncü filmi bu akşam Star TV yayın akışında yer alıyor. Eyvah Eyvah 3 filmi oyuncuları arasında Ata Demirer, Demet Akbağ, Özge Borak, Cengiz Bozkurt, Serra Yılmaz, Teoman Kumbaracıbaşı gibi isimler bulunuyor. Filmin çekimleri Çanakkale Geyikli ve Bozcaada'da gerçekleştirildi.

EYVAH EYVAH 3 FİLMİ OYUNCULARI

Ata Demirer – Hüseyin Badem

Demet Akbağ – Firuzan

Özge Borak – Müjgan Badem

Serra Yılmaz – Mercedes

Salih Kalyon – Halil

Tarık Ünlüoğlu – Edremit

Ayşe Nil Şamlıoğlu – Necla

Teoman Kumbaracıbaşı – İspanyol

Beyti Engin – Kasap

Cengiz Bozkurt

EYVAH EYVAH 3 FİLMİ KONUSU

Hüseyin Badem, babasını bulduktan sonra hayatının aşkı Müjgan'la da nihayet evlenmiştir. Mutlulukları Müjgan'ın hamilelik haberiyle bir kat daha artmıştır. Ancak çiftin hayatı maddi zorluklarla mücadele etmekle geçmektedir. Hüseyin daha fazla para kazanabilmek için geceleri yörenin en izbe mekanlarında bile klarnetini çalmaya devam etmektedir.

Haberin Devamı

Bu sırada Hüseyin’in yol arkadaşı olan Firuzan, artık ünlü bir şarkıcı olmuş, şöhret basamaklarını çıkmaya başlamıştır. Yakın dost olan ikilinin yolları ayrılıp başka hayatlar yaşıyor olsalar da ortak bir noktada buluşurlar: İkisi de hayatlarında önemli durumları tecrübe edecekleri bir dönemden geçmektedirler.

BAKMADAN GEÇME!