Esra Erol'da saat kaçta başlıyor?

Güncelleme Tarihi:

Esra Erolda saat kaçta başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2021 14:06

Atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da hafta içi her gün aynı saate izleyicilerle buluşuyor. İlginç hikayeleri ve konuklarıyla gizli kalmış olayları ekranlara taşıyan Esra Erol'da programına konu olan olaylar sosyal medyaya da sık sık konu oluyor. Peki, Esra Erol'da saat kaçta başlıyor?

Haberin Devamı

Esra Erol'un kendisiyle aynı adı taşıyan programı sezona kaldığı yerden devam ediyor. Hafta içi ger gün aynı saate izleyicilerle buluşan Esra Erol'da programının yeni bölümünü kaçırmak istemeyen izleyiciler, her gün yayın saatini bekliyor. 

Esra Erol'da hafta içi her gün 16.20'de canlı olarak ATV ekranlarında başlıyor. İlginç hikayeleri ve konuklarıyla gizli kalmış olayları ekranlara taşıyan Esra Erol'da programı yeni sezonu 7 Eylül 2020'de başlamıştı.

ESRA EROL KİMDİR?

Esra Erol ilk olarak sunduğu izdivaç programlarıyla tanındı. 29 Nisan 2017'de Türkiye'de alınan bir kararla izdivaç programlarının yasaklanmasından sonra Esra Erol konsepti değiştirerek programı izdivaç programından hayatın içini alan bir konsepte dönüş yaptı. 

12 Mayıs 1982 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Annesi Necla Sinoplu, babası Seyfi göçmendir. Polis olan babanın 5 kız çocuğundan ortancasıdır. Kardeşleri Pervin, Filiz, Eda ve Bihter'dir. Kız lisesi çini seramik mezunudur. Açık öğretim fakültesinden mezun oldu. Altın Kelebek En İyi Kadın Sunucu ödülünü almıştır. Ali Özbir ile evlidir. 2 çocuk annesidir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!