Esra Erol hangi kanalda ve saat kaçta yayına çıkıyor?

Güncelleme Tarihi:

Esra Erol hangi kanalda ve saat kaçta yayına çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2020 17:06

Esra Erol, hafta içi her gün sunuculuğunu üstlendiği program ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Kayıp hikayeleri ve aile içi sorunların çözüme kavuşturulduğu programda, konuklar da yer alıyor. Peki, Esra Erol hangi kanalda ve saat kaçta yayına çıkıyor? İşte, o konu hakkında merak edilen bazı bilgiler

Haberin Devamı

Esra Erol, yayın sezonu içerisinde hafta içi her gün saat 16.20'de izleyicilerle buluşuyor. ATV ekranlarında ortalama 2 buçuk saat süren yayında, pek çok konu çözümlenmek üzere konuşuluyor. 

ESRA EROL KİMDİR?

Esra Erol 12 mayıs 1982 tarihinde İstanbul Eyüp'te dünyaya geldi ancak aslen Sinoplu. Babası polis olduğu bilinen Esra Erol'un 4 kardeşi var. Kardeşleri Pervin, Filiz, Eda ve Bihter'dir.  İlk-orta ve lise öğrenimini Kütahya'da tamamlayan Esra Erol, kız lisesi çini ve seramik mezunu olduktan sonra açık öğretim fakültesini bitirdi. Maltepe Üniversitesi'nden diksiyon-spikerlik kursu alan Esra Erol sonrasında Marmara Üniversitesi Radyo-Televizyon bölümünde eğitim aldı.Evlilik programı sunmaya Flash Tv 'de "Desti Izdivaç"adlı programla başlayan Esra Erol ulusal kanallarda kendi ismini taşıyan evlilik programlarının sunuculuğunu üstlendi. Altın Kelebek En İyi Kadın Sunucu ödülünü almıştır. Ali Özbir ile evlidir. 2 çocuk annesidir.

Haberin Devamı

Ali Özbir ile canlı yayında 2010 yılında nikah masasına oturdu. Esra Erol'un çocuklarından ilki İdris Ali 23 Temmuz 2011 tarihinde, ikinci oğlu  Ömer Erol ise 2017 yılında dünyaya geldi. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!