Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 160. yeni bölüm fragmanı izle - Boran öldü mü?

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 160. yeni bölüm fragmanı izle - Boran öldü mü
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2020 22:30

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı izleyici karşısına çıktı. Dizinin 160. yeni bölüm fragmanına cenaze töreninin yansıması, Hızır'ın son bölümde ölüm emri verdiği Boran'ın ölüp ölmediğini akıllara getirdi. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde başka neler olacak? Boran öldü mü? İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 160. yeni bölüm fragmanı ve bu hafta dizide yaşanacaklara dair bazı bilgiler.

Haberin Devamı

ATV ekranlarında yayınlanan ve ilgi gören Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 17 Mart Salı akşamı sevenleri ile buluşacak. Geçtiğimiz haftaki son bölümde yaralanan Boran'ın yeni bölüm fragmanında akıbeti izleyenleri meraklandırdı. İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı ve yeni bölümle ilgili bazı ipuçları.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hızır Çakırbeyli aldığı ölüm haberi sonrası oldukça öfkelenecek. Yakınlarının bir araya geleceği değerlendirme esnasında her taşın altına bakılması emrini verecek.

Alpaslan ise aldığı emir sonrası harekete geçerek Bicoların yerini bulmak için harekete geçecek. Boran’ın intikam ateşiyle yanan Çakırbeyliler, Bicoların peşine düşecek. Öte yandan cenazede İylas ve Behzat için verilen karşı saldırı ise herkesi tedirgin edecek. Peki, Boran’ın cenazesinde bir ölüm haberi daha gelecek mi?

BAKMADAN GEÇME!