Eski Köye Yeni Adet konusu nedir, oyuncuları kimler? Eski Köye Yeni Adet filmi bugün tv'de!

Güncelleme Tarihi:

Eski Köye Yeni Adet konusu nedir, oyuncuları kimler Eski Köye Yeni Adet filmi bugün tvde
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2022 17:28

Eski Köye Yeni Adet filmi tv ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. 2018 yapımı yerli komedi filmi Eski Köye Yeni Adet konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Gülistan Acer ve Ferit Karahan'ın yazıp yönettiği Film, oyuncu kadrosu ve eğlenceli konusuyla ekranlarda izleyici ile buluşacak.

Haberin Devamı

Eski Köye Yeni Adet filmi, yeniden televizyonda izleyici karşısına çıkıyor. Komedi türünde bir film olan Eski Köye Yeni Adet, bir köyün trajikomik hikayesini anlatıyor. Film çekimleri Assos ve İstanbul'da yapıldı. Peki, Eski Köye Yeni Adet filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte filmin detayları...

ESKİ KÖYE YENİ ADET FİLMİ KONUSU NEDİR?

1990'ların sonunda köye bir sağlık ekibi gelir ve en az üç çocuğu olan tüm kadınlara doğum kontrol için spiral takar. Sağlık ekibinin köyden ayrılmasıyla köyün erkekleri toplanıp kadınlara takılan cihazın ne olduğuna dair fikirler üretirken, birbirinden komik yanlış anlamalarla aletin bir mikrofon olduğuna dair kanaat getirirler. Bundan sonra devletin kulağının her an kendilerinde olduğunu ve dinlendiklerini zanneden erkekler, kadınların yanında politik hiçbir meseleden bahsetmemeye, onlara daha kibar davranmaya özen gösterir. Devletten takdir görmek ve sesini duyurabilmek için kadınlardaki mikrofona hazır ola geçerek Vatan Sana Canım Feda diye bağırırlar. Bu yanlış anlama çözülene kadar her şey değişecektir.

Haberin Devamı

ESKİ KÖYE YENİ ADET OYUNCULARI KİMLER?

Gülistan Acer ve Ferit Karahan'ın yazıp yönettiği filmin kadrosunda Bülent Emrah Parlak, Nail Kırmızıgül, Burcu Gönder, Füsun Demirel, Haki Biçici, Gülhan Tekin, Derya Karadaş, Nursel Köse ve Metem Yılmazkaya gibi isimler yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!