Ender Saraç'tan çirkin iddiaya yalanlama

Güncelleme Tarihi:

Ender Saraçtan çirkin iddiaya yalanlama
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2023 08:16

Oğlunu istismar etmekle suçlanan diyetisyen ve beslenme uzmanı Ender Saraç, boşanma sürecindeki eşi Benan Saraç tarafından iftiraya uğradığını savundu. Ender Saraç, eşinin ‘montaj videolarla kendini tehdit ettiğini’ de öne sürdü.

Haberin Devamı

ÜNLÜ diyetisyen ve beslenme uzmanı Ender Saraç ile boşanma aşamasındaki 10 yıllık eşi ve iki çocuğunun annesi Benan Saraç arasında karşılıklı suçlamalar devam ediyor. Son iddia ise tüm suçlamaları unutturacak kadar korkunç. İddiaya göre Saraç çiftinin 8. sınıfa giden oğulları 5 Aralık 2023 günü okulundaki rehberlik öğretmenine giderek babasının tacizine uğradığını anlattı. Okul yönetiminin bu olayla ilgili tuttuğu raporda, çocuğun 2 hafta önce annesine de cinsel tacizden bahsettiği belirtildi.

OKULDAKİ RAPOR SOSYAL MEDYAYA DÜŞTÜ

Benan Saraç’ın avukatının mahkemeye sunduğu raporun ve taciz anları olduğu iddia edilen bir videonun da sosyal medyaya düşmesiyle gözler Ender Saraç’a çevrildi. Belgeyle ilgili Benan Saraç hakkında suç duyurusunda bulunan Ender Saraç’ın avukatı Altın Mimir yaptığı açıklamada şunları söyledi:

‘EVLADINI KURBAN EDİYOR’

“Sırf müvekkil Dr. Ender Saraç’tan yüklü bir bedel almak amacıyla bir evlada ömür boyu sürecek travmayı yaşatmaya kimsenin alet olmaması hukuki ve vicdani bir zorunluluktur. Müvekkil tamamen kağıt üzerinde kalan evliliğini sonlandırmak amacıyla harekete geçtiği andan itibaren çeşitli montaj video kayıtlarıyla tehdit edilmiş olunup davanın içeriğiyle ilgili gizlilik kararı ve yayın yasağı vermesi üzerine sosyal medya üzerinden algı operasyonuna geçilmiştir. Benan Hanım çocuğunu kurban etmekten çekinmemiştir.”
Aile Mahkemesi geçen ayki duruşmada Benan Saraç’ın 1 ay süreyle Ender Saraç’a yönelik şiddet, tehdit içeren söz ve davranışlarda bulunmaması yönünde karar vermişti.

Haberin Devamı

O KEDİ 6 YIL ÖNCE ÖLDÜ

 

Ender Saraç’ın avukatı Altın Mimir, dilekçesinde şunları söyledi: “Müvekkile atfedilen çirkin iftiranın sözde kanıtı olarak sunulan videoda görülen Boncuk isimli kedinin tam 6 yıl önce bu hayattan ayrılmış olması dahi başlı başına durumun vahametini göstermesi açısından bir hayli önem arz etmektedir. Sosyal medyada yapılan bu karalama kampanyasına hiç kimsenin alet edilmemesini diliyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!