En Büyük Şaban filmi nerede çekildi? En Büyük Şaban filmi oyuncuları ve konusu hakkında merak edilenler

Güncelleme Tarihi:

En Büyük Şaban filmi nerede çekildi En Büyük Şaban filmi oyuncuları ve konusu hakkında merak edilenler
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2022 16:25

En Büyük Şaban filmi oyuncuları ve konusu gündemde yer alıyor. Bu akşam yayın akışında Kemal Sunal’ın unutulmaz filmi de yer alıyor. Show TV ekranlarında yayınlanan En Büyük Şaban filminin yönetmen koltuğunda Kartal Tibet oturuyor. Peki, En Büyük Şaban filmi nerede çekildi, oyuncuları kimler?

Haberin Devamı

En Büyük Şaban bu akşam yeniden ekrana gelecek. Kartal Tibet’in yönetmen koltuğunda En Büyük Şaban filmi 1983 yılında İstanbul'un belirli semtlerinde çekilmiştir. Filmde, Zengin olma hayaliyle köydeki tarlasını satıp, İstanbul'a göç eden Şaban’ın başına gelenler anlatılmaktadır.

EN BÜYÜK ŞABAN FİLMİ KONUSU

Memleketinden çıkıp İstanbul'a amcasının oğlunun yanına gelen Şaban'ın, otobüsten inmesiyle dolandırılması bir olur. Açıkgöz bir adam Boğaziçi Köprüsü'nü satarak onu dolandırır. Sonra Şaban adamı aramaya koyulurken kendini asmakta olan birini görür ve onu kurtarır. O saatten sonra can ciğer dost olurlar; fakat kurtardığı adamın bir sorunu vardır. İçkici olan bu adam ayılınca hiçbir şeyi hatırlamamaktadır. Şaban'la da hep sarhoş zamanlarında dost olan bu adam ayılınca hiçbir şey hatırlamaz. Şaban, o arada kör bir kıza aşık olur ve onu kurtarmak için çabalar.

Haberin Devamı

EN BÜYÜK ŞABAN FİLMİ OYUNCULARI

En Büyük Şaban filmi oyuncuları arasında Kemal Sunal, Nilgün Bubikoğlu, Kamran Usluer, Reha Yurdakul, Hikmet Karagöz gibi isimler yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!