Elimi Bırakma dizisi ne zaman başlayacak? İşte yayın tarihi

Güncelleme Tarihi:

Elimi Bırakma dizisi ne zaman başlayacak İşte yayın tarihi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2018 15:50

Yeni Trt dizisi Elimi Bırakma dizisinin yayın tarihi belli oldu. Alina Boz ve Alp Navruz’un başrollerini paylaşacağı Elimi Bırakma’nın ilk bölümü temmuz ayında yayınlanacak. Peki, genç ve deneyimli isimlerin bir arada bulunduğu Elimi Bırakma dizisi ne zaman başlayacak?

Haberin Devamı

Bir süredir tanıtımları ekranlarda dönen Elimi Bırakma dizisinin yayın hayatına ne zaman başlayacağı belli oldu. Paramparça dizisindeki performansıyla dikkatleri üzerine Alina Boz ve Fazilet Hanım ve Kızları’nın yakışıklı yıldızı Alp Navruz’un başrollerini paylaştığı Elimi Bırakma dizisinin bir değişiklik olmazsa 22 Temmuz Pazar günü seyirciyle buluşması bekleniyor. Dizi, sahip olduklarını bir gecede kaybeden Azra ile ortak kader yaşadığı Cenk'in yollarının kesişme öyküsünü ekrana taşıyacak.

ELİMİ BIRAKMA DİZİSİ KONUSU

Türkiye’de çok ünlü bir kebapçının kızı olan Azra yurt dışında aşçılık okumaktadır. Yurt dışından Türkiye’ye geldiği sırada Cenk ile uçakta valizlerinin karışması sonucu ilk tanışmalarını yapan gençler daha sonra aile büyüklerinin büyük sürprizi ile tekrar bir araya geleceklerdir. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!