Elif Melda Yılmaz: Ayten’i seyirciyle birlikte keşfedeceğiz

Güncelleme Tarihi:

Elif Melda Yılmaz: Ayten’i seyirciyle birlikte keşfedeceğiz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2022 14:31

Elif Melda Yılmaz, Kanal D’nin reyting rekortmeni dizi “Yargı”nın yeni sezonda oyuncu kadrosuna dahil oldu. Dizide Ilgaz Savcı’nın alt dairesine taşınan kuaför Ayten’i canlandıran ünlü oyuncu, “Ayten’i seyircimizle birlikte keşfedeceğiz” diyor.

Haberin Devamı

◊ Kanal D’nin sevilen dizisi “Yargı”nın oyuncu kadrosuna yeni sezonda dahil oldunuz. Reyting rekortmeni bir dizinin ekibine katıldığınız için nasıl hissediyorsunuz?

- “Yargı”nın başarısı tesadüf değil bence. Doğru kurgulanmış bir senaryosu var. Tevazu sahibi, başarılı, zarif yönetmenlerle, güzel bir ekiple, birbirinden iyi oyuncularla çalışmak çok keyifli elbette.

◊ “Yargı” her bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitliyor. Siz de ekibe dahil olmadan önce diziyi izliyor muydunuz?

- Açıkçası televizyon izlemek için çok fırsatımız olamıyor. Ama “Yargı”nın ilk bölümlerini merakla izlemiş ve beğenmiştim. Sonra yoğunluktan devam edemedim. Ayten rolünü aldıktan sonra çekimler başlayana kadar günde üçer bölüm izleyerek arayı kapattım.

◊ Canlandırdığınız Ayten hakkında neler söyleyeceksiniz?

Haberin Devamı

- Ayten’le daha yeni tanışıyoruz. Renkli bir karakter olduğunu söyleyebilirim. Geri kalan özelliklerini her bölüm seyircimizle birlikte keşfedeceğiz.

ALBÜM İÇİN STÜDYOYA GİRECEĞİM

◊ Kariyerinizde birçok müzikalde rol aldınız. Müziğin hayatınızdaki önemi nedir?

- Ben müzikal oyuncusuyum. 23 yıllık meslek hayatımda, oynadığım oyunların neredeyse yarısı müzikaldir. Oyunlar içimdeki müziği, müzik de oyunculuğumu besledi, bugüne getirdi. Oyun şarkıları için çeviri yaparken, yavaş yavaş kendim de şarkılar yazmaya ve bestelemeye başladım.

Pandemi öncesi albüm sürecine de girmiştim ama sonrasında tiyatro ve televizyon çalışmalarının yoğunluğundan dolayı stüdyoya giremedik.

◊ Yeni besteleriniz var mı?

- Evet, tabii.  Bir oyun yazmaya başladım. Sürpriz olacak. Yeni bir müzikalin Türkçeye uyarlamasını yapıyorum.

◊ Siz en çok hangi sanatçıyı ya da şarkıları dinlersiniz?

- Klasik müziği ve cazı ayrı bir yerde tutuyorum. Onun dışında kaliteli olan, iyi icra edilmiş her tür müziği dinlerim. Buraya sığdırmak zor. Ama birkaç örnek vermek gerekirse; besteci olarak Timur Selçuk, Münir Nurettin Selçuk, Vedat Sakman, Ara Dinkjian şarkılarını severim.

Şarkıcı olarak İbrahim Ferrer, Charles Aznavour,   Shovket Elekberova, Maria Teresa Vera ve Tanju Okan...

Haberin Devamı

Elif Melda Yılmaz: Ayten’i seyirciyle birlikte keşfedeceğiz

En önemli bakım sırrım: Sigara kullanmamak

Boş zamanlarınızı neler yaparak geçirirsiniz?

Pandemi öncesinde, mesleğim dışında neredeyse kendime ayıracak hiç vaktim yoktu. Salgın sürecinde resim yapmaya başladım.

Bakım sırrınız var mı?

- Hiç sigara kullanmadım. Beslenmeme de dikkat ediyorum. Doğal içerikli kozmetik ürünleri tercih ediyorum.

Size umut veren şeyler neler?

- Bilgiye bu kadar kolay ulaşılması, bilinçli gençliğin çok hızlı yol almasını sağlayacak. Dünyanın yeni bir aydınlanma çağına gireceğini düşünüyorum. Bu bana umut veriyor.

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!