Duymayan Kalmasın bitti mi, neden yok?

Güncelleme Tarihi:

Duymayan Kalmasın bitti mi, neden yok
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2018 09:08

Gündüz kuşağı programı Duymayan Kalmasın’ın yayın akışında yer almaması kafalarda soru işareti bıraktı. Magazin gündeminin nabzını tutan Duymayan Kalmasın, hafta içi her gün yayınlanıyordu. Peki Duymayan Kalmasın neden yok, bitti mi?

Haberin Devamı

Sunuculuğunu Cengiz Semercioğlu ve Seren Serengil’in üstlendiği Duymayan Kalmasın’ın takipçileri Star Tv yayın akışındaki değişikliğin nedenini merak ediyor. Programın yayında saatinde başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı İstanbullu Gelin yer alıyor. Peki Duymayan Kalmasın bitti mi, neden yok?

Yaz sezonunun başlamasıyla birlikte pek çok dizi ve program sezon finali yaparak ekran macerasına kısa bir ara verdi. Bu programlardan biri de Duymayan Kalmasın oldu. Programın sunucularından Seren Serengil yeni sezonun tarihini Instagram hesabında şu sözlerle duyurdu: “Başarılı bir sezonu daha kapatıyoruz partnerime ,tüm ekip arkadaşlarıma ,kanal yöneticilerimize ,kanalımıza en çok ta sizlere ,çok teşekkür ediyorum 10 eylül de görüşmek üzere #duymayankalmasın”

BAKMADAN GEÇME!