Doya Doya Moda'nın yeni jüri üyesi Umut Eker kimdir, mesleği nedir?

Güncelleme Tarihi:

Doya Doya Modanın yeni jüri üyesi Umut Eker kimdir, mesleği nedir
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2021 15:54

Kemal Doğulu'nun ayrılığı ardından Doya Doya Moda'ya Ivana Sert dahil olmuştu. Daha önce de benzer moda programları gibi projelerde yer alan Ivana Sert'in Doya Doya Moda macerası kısa sürdür. Doya Doya Moda'nın yeni jüri üyesi Umut Eker oldu. Peki, Doya Doya Moda'nın yeni jüri üyesi Umut Eker kimdir, mesleği nedir?

Haberin Devamı

All Star sezonunun ilk haftasının tamamlanması sonrasında Ivana Sert, yarışmaya veda etti. Kemal Doğulu'nun ardından kadroya dahil olan Ivana Sert de ayrılık kararı aldı. All Star'ın yeni jüri üyesi ise moda dünyasının tanıdık simalarındn Umut Eker oldu. 22 Mart tarihli bölümde ilk kez yer alan Umut Eker, moda dünyasının tanıdık simalarından biri.

1983 doğumlu olan Umut Eker, babasının isteği ve ısrarı ile açıköğretimde bankacılık ve sigortacılık eğitimi almaya başladı ancak bitiremeden yarıda bıraktı. Tarkan, Ziynet Sali, Beyazıt Öztürk, Bengü, Emre Altuğ, Gülçin Ergül gibi ünlülere stil danışmanlığı yaptı. Yıllardır birlikte olduğu Simay Bülbül'den sonra Naz Elmas ve Gonca Vuslateri'yle de aşk yaşayan ünlü model, manken Didem Soydan'ın çok yakın arkadaşı ve kendisinin stil danışmanlığını yapıyor.

BAKMADAN GEÇME!