Doya Doya Moda'da bugün kim elendi? Puan durumuna göre Doya Doya Moda'dan elenen isim

Güncelleme Tarihi:

Doya Doya Modada bugün kim elendi Puan durumuna göre Doya Doya Modadan elenen isim
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2020 16:43

Doya Doya Moda yarışması 3 Nisan Cuma günü haftanın finalini yaptı. Her hafta olduğu gibi bu hafta da Doya Doya Moda yarışmacıları 10 puan üzerinden değerlendirildi. Eleme potasına kalan üç isim ise Emel, Sena ve Nadire oldu. Yarışmadaki ilk haftasını geride bırakan Nadire, eleme potasından kurtuldu. Peki, Doya Doya Moda'da bugün kim elendi? İşte puan durumuna göre Doya Doya Moda'dan elenen isim

Haberin Devamı

Doya Doya Moda’da ekran macerasında bir haftayı daha geride bıraktı. Bu hafta ekip olarak yarışan yarışmacılar, Doya Doya Moda final gününde kıyasıya mücadele gösterdi. Haftanın finalinde yarışmacıların 10 puan üzerinden değerlendirilmesi dengeleri değiştirdi. Eleme potasına kalan isimlerden biri de Emel oldu. Peki, Doya Doya Moda’da en düşük puanları kimler aldı? 3 Nisan'da Doya Doya Moda'dan elenen isim Emel mi oldu?

Kemal Doğulu, Uğurkan Erez, Seray Sever ve Gülşah Saraçoğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı büyük beden moda yarışması olan Doya Doya Moda'da da yarışmacılar bu hafta iki takıma ayrılarak kombinlerini yarıştırdı. Her gün bir yarışmacının kaptanlık yaptığı takım yarışlarının sonunda 1 kişi hem "hafta birincisi" unvanına sahip oldu hem de altın kolyeyi kazandı. 

Haberin Devamı

Doya Doya Moda'da haftanın birincisi 110 puanla Sündüz oldu. 110 puan toplayan Cezayirli yarışmacı altın kolyeyi almaya hak kazandı. Eleme potasına kalan üç isim ise Emel, Sena ve Nadire oldu. Yarışmadaki ilk haftasını geride bırakan Nadire, eleme potasından kurtuldu. Son ikiye ise Sena ve Emek kaldı. Kemal Doğulu'nun "kötü bir kaptandın Emel ve böyle bir durumda bütün sorumluluk kaptanlarından sözleri" Emel'in elendiği ihtimalini akıllara getirse de Doya Doya Moda'dan elenen isim ise Sena oldu.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Bu hafta aramızdan Sena Hanım ayrılıyor! 😕

Doya Doya Moda (@doyadoyamoda)'in paylaştığı bir gönderi ()

GEÇEN HAFTA NEDEN ELEME OLMADI?

Doya Doya Moda'nın 27 Mart tarihli bölümünde eleme potasına kalan üç isim Betül, Mira ve Sena oldu. Potadan ilk kurtulan ilk isim Betül oldu. Eşit puanları alan Sena ve Mira'nın elenmesi beklenirken sürpriz bir gelişme yaşandı. Kemal Doğulu konsept değişikliği nedeniyle eleme olmayacağını açıkladı. Yarışmacılar 30 Mart- 3 Nisan tarihlerin takım halinde yarışacağı için eleme yapılmadı. Başlangıçta 7 kişiyle başlayan Doya Doya Moda yarışması macerasını 8 kişiyle sürdürüyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!