Dönence son bölüm (7. bölüm) izle | Dönence 7. son bölümde Özgür'den Gece'ye şaşırtan hamle... İşte son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Dönence son bölüm (7. bölüm) izle | Dönence 7. son bölümde Özgürden Geceye şaşırtan hamle... İşte son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2023 02:12

Dönence 7. bölüm full HD izleme ekranı yayınlandı. Kanal D'nin yaz akşamlarında izlenen dizisi Dönence'nin 22 Ağustos tarihli 7. son bölümünde, Cem veda videosuyla Gülce'yi derinden yaralarken, polisler Cem ve ailesinin yaşadığı eve gelip Emir’i gözaltına aldı. Dizinin final anında ise Özgür, Gece'ye karşı dürüst olmaya karar verince karşında Cem'i buldu. Tüm bunların ardından diziyi ekran başında izleyemeyenler son bölümü izlemenin yollarını aramaya başladı. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Dönence 7. son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve son bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Dönence son bölüm tek parça yayınlandı. Başrollerinde; Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu'nun yer aldığı, Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Ahmet Varlı, Doğan Karakaş gibi isimleri kadrosuna bulunduran Dönence'nin 22 Ağustos tarihli son bölümde, Cem, Özgür’ü uyarıp Gece’ye bir şey söylememesi konusunda söz vermesini istedi. Cem’in sağlık durumuyla ilgili tedirginlik yaşayan Özgür, Gece ile konuşmak istedi ama Gece, Miro hakkında konuşunca bu kararından vazgeçti. İşte, Dönence 7. bölüm izleme ekranı ve son bölümde yaşananlar.

DÖNENCE 7. BÖLÜMDE NELER OLDU?

22 Ağustos Salı günü yayınlanan Dönence dizisinin 7. bölümde Özgür, Gece'ye karşı dürüst olmaya karar verince karşında Cem'i bulur.

Haberin Devamı

Cem, veda videosuyla Gülce'yi derinden yaralar. Cem, Gülce'yi ne kadar sevdiğini ve kendisi için ne kadar önemli olduğunu anlatır. Babasının kendisine veda ettiği video kaydını izleyen Gülce bir ipucu yakalayarak onun yanına gitmeye karar verir. Gülce ve Rüzgar'ın evden çıkıp kaybolmasıyla büyük panik yaşanır. Özgür, Rüzgar'ın başına bir şey gelmesinden son derece korkar. Gece ise hemen Özgür'ün yanına koşar. Özgür ve Gece, kardeşlerini bulmaya çalışırken kabus anlar yaşar. Miro, kaçmaya hazırlanırken Gülce ve Rüzgar'ı görünce kararını değiştirir. Gülce ve Rüzgar'ı eve getiren Miro, herkesi şaşırtır.

Miro, kaçmak için çırpınırken yaptığı kazanın bedelini tutuklanarak öder ve babası ile ilgili acı gerçekle yüzleşir. Miro'nun Ceren'in hayatını karartması ve bu kazayı gizlemesi herkesi şoke eder. Miro, Ceren'e vurduğunu itiraf edecekken serbest bırakıldığını öğrenir. Gece, Miro'nun serbest kaldığını duyunca şoke olur. Peki Miro nasıl serbest kaldı? Miro, serbest kalırken Gece'ye kendisini ihbar edenin Özgür olduğunu söyler. Gece de Özgür'ün neden Miro'yu şikayet ettiğini sorar. Özgür'ün arkasından iş çevirmesiyle suçlayan Gece, Özgür'ün hayal kırıklığı olduğunu söyleyince Özgür'ü derinden sarsar.

Cem, Özgür'e verdiği sırla ailesinin gerçeği öğrenmemesini ister. Özgür ise Gece'ye karşı dürüst olmadığı için kendisini suçlu hisseder. Özgür, bir karar verir ve Gece'ye babasının hasta olduğunu itiraf etmek ister. Ancak bu sırada Özgür karşısında Cem'i görünce susup kalır. Özgür, Gece'ye Cem'in hasta olduğunu itiraf edebilecek mi?

Haberin Devamı

DÖNENCE YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!