Doğduğun Ev Kaderindir 12. bölüm (sezon finali) fragmanı yayında: Doğduğun Ev Kaderindir ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Doğduğun Ev Kaderindir 12. bölüm (sezon finali) fragmanı yayında: Doğduğun Ev Kaderindir ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2020 03:14

Doğduğun Ev Kaderindir 12. bölüm fragmanı ekranlara geldi. Corona virüsü nedeniyle setlerine kısa süreliğine ara veren Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölümüyle yayınlanarak sezon finaline girecek. Heyecanlı gelişmelerin yaşandığı Doğduğun Ev Kaderindir sezon finali fragmanında, Mehdi ve Zeynep'in tatile gitmesi akıllara bir yakınlaşma olacak mı sorusunu getirdi. İşte, Doğduğun Ev Kaderindir 12. bölüm 2. fragmanı ve sezon finali tarihi.

Haberin Devamı

TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir 1 Temmuz Çarşamba akşamı 12. bölümüyle sezon finali yapacak. İbrahim Çelikkol, Demet Özdemir, Engin Hepileri, Fatih Koyunoğlu, Nurşim Demir ve Nail Kırmızıgül'ün yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir'in yeni bölüm fragmanında, Zeynep ve Mehdi arasında yaşanacak olan gelişmeler dikkat çekti. İşte, Doğduğun Ev Kaderindir 12. bölüm fragmanı.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 12. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Doğduğun Ev Kaderindir 12. bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı. Dizinin 12. bölüm fragmanında Mehdi ve Zeynep'in aileleriyle tatile çıkması ve Zeynep'in Mehdi'ye açıklayacağı konu dikkat çekti. İşte, o görüntüler;

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 11. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Mehdi’nin gözünü açmasıyla birlikte, ailenin üzerindeki kara bulutlar dağılır. Herkes bunun mutluluğunu yaşarken, Zeynep’in aklında bazı soru işaretleri vardır. Mehdi, hayatının en büyük gerçeğine ulaşırken; evdeki bayram havası da yerini bir anda büyük hesaplaşmalara bırakır. Emine, Faruk’la ilişkisini herkesten gizli yürüttüğünü düşünür. Ancak hiç ummadığı anda, önüne büyük bir engel çıkar. Zeynep, aşkı ve vicdanı arasında sıkışıp kalır.

BAKMADAN GEÇME!