Dizisiz yaz eğlencesi

Güncelleme Tarihi:

Dizisiz yaz eğlencesi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2017 10:13

Yazın vazgeçilmezi Ege dizileri ve romantik komediler bu sezonyerini eğlence programlarına bırakıyor...

Haberin Devamı

BİR ‘GENÇ SEDA SAYAN’ ÜSLUBU SÖZ KONUSU

İrem Derici ile Eğlenmene Bak - Kanal D

Yakında başlayacak eğlence/yarışma programları arasında izleyiciyi en çok şaşırtacak proje ‘Eğlenmene Bak’. İrem Derici için, -tanıtımda da eleştiriyi önden karşıladıkları gibi- ‘Üç günlük popçuya vermişler program sunduruyorlar’ diyenler büyük bir sürprizle karşılaşabilir. Birincisi; ‘Nereden ünlü, ben tanımıyorum’ eşliğinde ‘az ünlü’leri izlemek banko zevkli. İkincisi; bir zamanlar Serdar Ortaç’la ‘Hep Beraber’ yarışmasından hatırladığımız kelimeden şarkı bulma formatı eğlenceli. Üçüncüsü; İrem Derici kamera karşısında kendisine uzak olanları şaşırtacak derecede rahat, bir ‘genç Seda Sayan’ üslubu söz konusu. ‘Eğlenmene Bak’ bu yazın favorilerinden olmaya aday. (Yakında)

Haberin Devamı

Dizisiz yaz eğlencesi

SULULUK REPERTUVARINDAN KLASİKLER...

Çarkıfelek - Star TV

O bir bayram klasiği, ‘milli yarışma’, dilbilgisiyle hiçbir ilgisi olmayan kelime bulmaca oyunu... Fırın, elektrik süpürgesi, 64’lü porselen yemek takımı, ‘çarşı’nın ortasındaki cafcaflı halı kimin olacak hiç önemli değil. Mehmet Ali Erbil’in sululuk repertuvarından klasiklerle karşılıyoruz yine yaz sezonunu. (24 Haziran Cumartesi başlıyor)

Dizisiz yaz eğlencesi

İLKER AYRIK’IN SUNACAĞI YETENEKLİ ÇOCUKLAR

10 Numara 5 Yıldız - Fox TV

Yine bir bayram, ara sezon klasiği: Çocuklu eğlence. İlker Ayrık’ın sunumuyla yetenekli çocuklar ‘maşallah’lanacak, ‘çokbilmişlik’ seviyesi 23 Nisan’da Meclis koltuğundaki Selimcan seviyesinde tavan yapacak. (Yakında)

Dizisiz yaz eğlencesi

YA HAYAL KIRIKLIĞI YA HAYRANLIK YARATACAK

Dünya Güzellerim - Show TV

Bu sezonun en tuhaf, en heyecan verici, en şatafatlı programı olmaya aday... Bırakın dünyanın öteki ucuna gitmeyi, aynı odada beş dakika bıraksanız birbirlerini yeme potansiyeline sahip üç diva: Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan dünyayı geziyor. Daha başlamadan yılan sokma hikâyesi gibi ‘ay çok acayip’ olaylara aşina olduk. ‘Dünya Güzellerim’ ya büyük bir hayal kırıklığıyla batacak ya da fenomen olup hepimizi televizyonun rüküşlüğüne hayran bırakacak. (21 Haziran Çarşamba başlıyor)

Haberin Devamı

Dizisiz yaz eğlencesi

BAKMADAN GEÇME!