Diriliş Ertuğrul dizisi bu akşam var mı? Yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte dizinin yeni sezon fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul dizisi bu akşam var mı Yeni sezon ne zaman başlayacak İşte dizinin yeni sezon fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2018 20:04

Diriliş Ertuğrul bu akşam yayınlanacak mı sorusu, diziyi yakından takip eden vatandaşların araştırdığı konu olmaya devam ediyor. Dizinin yeni sezona ne zaman başlayacağı konusunda henüz bir bilgi vermeyen yayıncı ve yapımcı kuruluş, Osmanlı Devleti'nin temellerinin atıldığı Söğüt'te yaşanan tarihi olayları ekranlara taşıyacak. Peki, Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak? İşte, Burak Özçivit konusunda yaşanan gelişmeler ve Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak sorusuna dair bazı bilgiler

Haberin Devamı

Yeni sezon tanıtımı geçtiğimiz hafta yayımlanan Diriliş Ertuğrul, ne zaman başlayacağı ile sorgulanmaya devam ediliyor. Sezona başlamadan önce hakkında birçok iddia yer alan dizi için yapımcıdan önemli açıklama geldi. Diriliş Ertuğrul'un önümüzdeki sezon itibariyle 'Osman Gazi'nin hayatıyla devam edeceğini açıklayan yapımcı Mehmet Bozdağ, dizide başrolde yer alacak olan ismin ise Burak Özçivit olduğunu duyurdu. Bu açıklamanın ardından Burak Özçivit'ten diziyle ilgili ilk paylaşım geldi. Peki, merakla beklenen dizi Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak? İşte, diziyle ilgili merak edilen bazı detaylar

DİRİLİŞ ERTUĞRUL NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İlk tanıtımının gerçekleştirilmesinin ardından yeni sezona ne zaman başlayacağı merak konusu olan Diriliş Ertuğrul için tarih bilgisi paylaşılmadı. Yeni sezon tanıtımında 'yakında' ifadesine yer veren yayın ve yapım ekibi, geçtiğimiz hafta dizinin tekrar bölümünü paylaşmıştı. TRT 1'in bu akşamki yayın akışında Diriliş Ertuğrul yer almıyor.

Haberin Devamı

Dizinin gelecek hafta yayın akışında yer alıp almayacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

BURAK ÖZÇİVİT'TEN İLK PAYLAŞIM GELDİ

Ertuğrul Gazi'nin oğlu rolüyle diziye başlangıç yapacak olan Burak Özçivit, sosyal medya hesapları üzerinden ilk paylaşımını yaptı. Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı “Uzun süredir büyük bir titizlikle yürüttüğümüz projede Osman karakterine Burak Özçivit hayat verecek. Bu vesileyle yol arkadaşlığımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” açıklamasının ardından, Burak Özçivit de bu anlaşmayla ilgili ilk paylaşımını gerçekleştirdi.

Özçivit paylaşımında, “Diriliş Osman ile yolculuğumuz başladı. Hepimize hayırlı olsun” sözleriyle yorumunu gerçekleştirdi.

Burak Özçivit'in Mehmet Bozdağ ile 5 sezonluk anlaşma yaptığı iddia edildi. Özçivit'in alacağı ücret ise henüz bilinmiyor.

Diriliş Ertuğrul dizisi bu akşam var mı Yeni sezon ne zaman başlayacak İşte dizinin yeni sezon fragmanı

YENİ SEZON FRAGMANINDA MOĞOLLAR DETAYI

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta yayınlanan Diriliş Ertuğrul'un yeni sezon ilk fragmanında obasını Söğüt'e taşıyan Ertuğrul Gazi, "10 yıldır Moğollar'ın tahakkümüne, zorbalığına rağmen Söğüt ahalisini ihya ettim" sözleri ile yeni dönemde bölgede bulunan ahaliyi de arkasına alacağının sinyalini verdi. Fragmanda dikkat çeken bir diğer husus ise Osman Gazi'nin bir at üzerinde yaralı olarak obaya getirilmesi oldu. İşte, Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonundan ilk tanıtım;

OYUNCU EKİBİNE YENİ İSİMLER DAHİL OLUYOR

Kadrosunun neredeyse tamamını değiştiren Diriliş Ertuğrul'da, yeni sezon kadrosuna İlker Aksum, Hande Soral, Armağan Oğuz, Ünal Silver, Kimya Gökçe Aytaç, Enis Yıldız ve Eser Karabil'in dahil olduğu açıklanmıştı. Geçtiğimiz günlerde yeni oyuncu olarak gündeme gelen bir diğer isim ise  son olarak Vatanım Sensin’de ‘Doktor Suat’ karakteri ile yer alan başarılı oyuncu Kayra Şenocak oldu. Şenocak, Diriliş’in kadrosuna Aktemür rolü ile katıldı.

BAKMADAN GEÇME!