‘Dilek Taşı’ ve ‘Dönence’ yaza damga vuracak

Güncelleme Tarihi:

‘Dilek Taşı’ ve ‘Dönence’ yaza damga vuracak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2023 07:54

Yayınladığı diziler ekranda büyük ses getiren Kanal D yeni sezona da damga vuracak. Hem iddialı oyuncu kadrolarıyla hem de etkileyici hikâyeleriyle şimdiden merak uyandıran ‘Dilek Taşı’ ve ‘Dönence’ adlı iki dizi yakında izleyiciyle buluşacak.

Haberin Devamı

80’lerde etkileyici bir aşk öyküsü

KANAL D’nin Pastel Film imzalı dizisi ‘Dilek Taşı’nın başrol oyuncuları belli oldu. Dizinin başrollerini Hazal Subaşı ve Salih Bademci paylaşacak. İki başarılı ismi bir araya getiren ‘Dilek Taşı’ 1980’li yıllarda geçen bir hikâyeyi izleyiciyle buluşturacak. Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Altan Dönmez otururken, senaryosunu ise Can Sinan kaleme alıyor. Hazırlık çalışmaları devam eden dizinin çekimleri yakın zamanda başlayacak.

‘Dilek Taşı’ ve ‘Dönence’ yaza damga vuracak

Bu ikili çok konuşulacak

KANAL D’nin yaz sezonunda ekrana gelecek olan yeni dizisi “Dönence” izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor. Çekimlerin tüm hızıyla devam ettiği dizinin başrol oyuncuları Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun eğlenceli anları objektiflere yansıdı. Sümeyye Aydoğan’ın Gece, Caner Topçu’nun ise Özgür karakterine hayat vereceği Dönence, hikâyesiyle olduğu kadar İzmir Foça’nın eşsiz doğasıyla da göz dolduracak. Yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği ‘Dönence’nin yönetmen koltuğunda Kerem Çakıroğlu otururken, hikâyesini ise Nuray Uslu kaleme alıyor. Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda Didem İnselel, Emre Kınay, Ülkü Hilal Çiftçi, Ogün Kaptanoğlu, Can Kızıltuğ, Alara Bozbey, Doğa Karakaş gibi başarılı isimler de yer alıyor.

Haberin Devamı

‘Dilek Taşı’ ve ‘Dönence’ yaza damga vuracak

Dönence’ dizisinin başrol oyuncular SümeyyeAydoğan ve Caner Topçu’nun setteki eğlenceli anları objektiflere yansıdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!