Dilek Taşı son bölüm izleme ekranı | Dilek Taşı 18. bölüme Figen ve Mustafa'nın aşk itirafı damga vurdu! İşte son bölümde yaşananlar...

Güncelleme Tarihi:

Dilek Taşı son bölüm izleme ekranı | Dilek Taşı 18. bölüme Figen ve Mustafanın aşk itirafı damga vurdu İşte son bölümde yaşananlar...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2024 02:38

Dilek Taşı 18. son bölüm izleme ekranı, diziyi kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için erişime açıldı. Yapımını Pastel Film yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı Dilek Taşı'nın 10 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanan son bölümünde ,Figen Harun’un babası olduğunu öğrenince şoke olurken, Sevda, Kenan’ın kurduğu oyunları öğrendi. Dizinin son sahnesinde ise Mustafa sonunda duygularına yenilirken Figen'in aşkını itiraf etmesi ekranlara damga vurdu. İşte, Dilek Taşı son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve 19. yeni bölüm fragmanı hakkında ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

Dilek Taşı son bölüm tek parça yayınlandı. Kadrosunda Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay gibi isimlerin yer aldığı Dilek Taşı 18. bölümüyle izleyenlerden büyük beğeni topladı. Dilek Taşı'nın son bölümünde, Figen ve ailesi zor zamanlar içinden geçerken Mustafa’nın uzattığı ele, Figen’in karşılık verip vermeyeceği merak konusu oldu. Final sahnesinde ise Mustafa ve Figen'in birbirlerine aşklarını itiaf etmesi heyecanlı gelişmelerin sinyallerini verdi. Tüm bunların ardından gözler Dilek Taşı yeni bölüm fragmanına çevrildi. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Dilek Taşı 18. bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı.

DİLEK TAŞI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

10 Ocak Çarşamba günü yayınlanan Dilek Taşı dizisinin on sekizinci bölümünde Mustafa, Figen'e destek olmaya çalışıyor!

Haberin Devamı

Figen, Harun’un babası olduğunu öğrenince yıkılır. Mustafa’nın uzattığı elden güç almaya çalışır. Asuman, Ronaların çatısı altında yaşayamayacaklarını söyleyerek memlekete dönmek ister. Ebru’nun bu karara verdiği tepki dengeleri değiştirir. Figen, annesi olduğundan habersiz Fatma’yla aynı masaya oturur. Bu gizemli kadına karşı, içinde yakınlık hissi uyanır. Fatma ve Macide arasındaki savaşın Figen’in hayatındaki etkisi büyük olacağa benzer. Figen ve ailesi zor zamanlar içinden geçerken Mustafa’nın uzattığı ele, Figen’in karşılık verip vermeyeceği merak konusudur. Sevda, Kenan’ın kurduğu oyunları öğrenir. Kararsızlık içindeki Sevda’nın karşısında, Efkan’dan büyük bir teklif alan Kenan vardır. Kenan’ın bu teklif karşısındaki kararı hem Rona ailesini hem de Dündar’ı etkileyecektir.

DİLEK TAŞI 19. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!