Dilek Taşı son bölüm (5. bölüm) izleme ekranı | Dilek Taşı 5. son bölümde Kenan'a büyük şok: Figen ve Mustafa'yı birlikte gördü! İşte yeni bölüm fragmanı!

Güncelleme Tarihi:

Dilek Taşı son bölüm (5. bölüm) izleme ekranı | Dilek Taşı 5. son bölümde Kenana büyük şok: Figen ve Mustafayı birlikte gördü İşte yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2023 02:23

Dilek Taşı 5. son bölüm izleme ekranı Kanal D'nin internet adresinden erişime açıldı. Yapımını Pastel Film yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı Dilek Taşı'nın 5 Ekim tarihli son bölümünde, Rüçhan; Sinan ve Cemre’yi alarak İsviçre’ye gitmek üzere yola çıkarken Cemre’yi himayesine aldığını söyleyen Harun, küçük kızın hayatını kurtardı. Zaafına yenilen Kenan, nişanlısına ihanet ederken, Mustafa ile Figen’i müştemilatta birlikte görmesi ekranlara damga vurdu. Tüm bunların ardından Dilek Taşı 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Dilek Taşı son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Dilek Taşı son bölüm tek parça yayınlandı. Kadrosunda Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay gibi isimlerin yer aldığı Dilek Taşı 5. bölümüyle izleyenlerden büyük beğeni topladı. Dilek Taşı'nın son bölümünde, Eski gazetelerden fabrikada yaşanan cinayeti öğrenen Figen, Mustafa’dan hesap sormak için şantiyeye gitti. Mustafa yaşanan her şeyi olduğu gibi Figen’e anlattı. Dizinin yayınlanan 6. yeni bölüm fragmanı ise çarpıcı gelişmelerin sinyallerini verdi. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Dilek Taşı 5. bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı.

DİLEK TAŞI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

5 Ekim Perşembe günü yayınlanan Dilek Taşı dizisinin beşinci bölümünde Cemre büyük tehlikede!

Cemre götürülmüştür. Mustafa oldukça öfkeli bir halde Figen’in gelmesini beklemektedir. Kızının nereye götürüldüğünün hesabını soracaktır. Derken Figen gelir. Mustafa kor kor olmuş gözlerle geçer onun karşısına. Cemre’nin ağlayarak götürüldüğünü söyler. Figen’in de haberi yoktur hiçbir şeyden. Cemre’nin yerini öğrenmek umuduyla köşke gider fakat Mustafa da onun peşinden gelmiştir. Son anda yakalanmaktan kurtulup saklanırlar.

Haberin Devamı

Cemre önceki gece vedalaşırken Figen’e, babasının onu Dilek Taşına götüreceğini söylemiştir. Figen bir umutla oraya gittiğinde Cemre ve Mustafa gerçekten oradadır. Figen, Mustafa ve Cemre’nin gece boyunca yaşadıkları tehlikeyi öğrenir. Mustafa’ya yalvarır kimse uyanmadan köşke dönmeleri için. Mustafa, bir yol bulana kadar Cemre’nin güvende olacağı yerde kalmasını kabul eder. Figen ve Mustafa köşke dönerken Cemre’nin başına gelecek büyük kötülükten habersizdir.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Dilek Taşı 6. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Mustafa, Cemre'yi bulabilecek mi?

Figen, kimseden görmediği sevgiyi Mustafa ve Cemre'den gördüğü için minnettardır. Sevda ise her şeyi Figen'i üzmek için yaptığını, Kenan'ın ise onun elinden alabileceği en kolay şey olduğunu söyler. Ancak Sevda yine de mutlu olmaz. Macide Hanım, Sevda'yı mutlu etmek için ona birini bulur. Öte yandan Mustafa, Cemre'yi aramaya başlar. Peki, Mustafa, Cemre'yi bulabilecek mi?

BAKMADAN GEÇME!