Dilek Taşı son bölüm (17. bölüm) izleme ekranı | Dilek Taşı 17. bölümde şoke eden sahne: Fatma Harun Rona'yı vurdu! İşte son bölümde yaşananlar...

Güncelleme Tarihi:

Dilek Taşı son bölüm (17. bölüm) izleme ekranı | Dilek Taşı 17. bölümde şoke eden sahne: Fatma Harun Ronayı vurdu İşte son bölümde yaşananlar...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2024 02:40

Dilek Taşı 17. son bölüm izleme ekranı, diziyi kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için erişime açıldı. Yapımını Pastel Film yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı Dilek Taşı'nın 3 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanan son bölümünde, yaralı halde olan Mustafa ve Figen, Kemal'in adamlarından kaçmayı başarırken, Figen, babasından Cemre ile ilgili tüm gerçekleri öğrendi. Dizinin final sahnesinde ise konağa gelen Fatma'nın Harun Rona'yı vurması ekranlara damga vurdu. İşte, Dilek Taşı son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve 18. yeni bölüm fragmanı hakkında ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

Dilek Taşı son bölüm tek parça yayınlandı. Kadrosunda Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay gibi isimlerin yer aldığı Dilek Taşı 17. bölümüyle izleyenlerden büyük beğeni topladı. Dilek Taşı'nın son bölümünde, Mustafa, Figen'i tehlikelerden korumak için onu yanından uzaklaştırma kararı alırken; Macide'nin, Cemre'yi evlat edinmesinin nedeni Figen'i çok öfkelendirdi. Harun Rona'nın Fatma tarafından vurularak kanlar içerisinde kalması da haftaya dizide çarpıcı gelişmelerin yaşanacağının sinyallerini verdi. Tüm bunların ardından gözler Dilek Taşı yeni bölüm fragmanına çevrildi. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Dilek Taşı 17. bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı.

DİLEK TAŞI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

3 Ocak Çarşamba günü yayınlanan Dilek Taşı dizisinin on yedinci bölümünde Rona ailesini büyük bir sürpriz bekliyor!

Rona köşküne gelen mektubun etkisi devam ederken, kapı yeniden çalar. Polislerin gelişi Rona ailesinden ziyade müştemilatı ilgilendirir. Figen ve Mustafa’dan gelen haber, Asuman’ı darmadağın eder. Figen ve Mustafa, kurşunlardan kurtulduktan sonra yaraları yabancı bir dost eli tarafından birlikte sarılır.

Aziz, Figen ve Mustafa’yı bulup evine götürür. Figen, Mustafa’nın hayatı için endişe ederken hesapta olmayan bir engelle karşı karşıya kalır. Figen, bu büyük engelin etkilerini atlatamamışken büyük bir aile sırrıyla yüz yüzedir. Dündar’ın serbest bıraktığı Kenan, yine bir oyunla Sevda’nın karşısındadır. Kenan, Sevda’nın kendi içindeki gelgitlerinden habersiz Rona köşkünün sefasını sürmektedir. Rüçhan ise Dündar’ın evindeki büyük sırrı bilmeden duygularını yaşamaktadır. Aras’ın, Harun Rona’ya karşı anlaşma yapacağı yeni isim ise dengeleri değiştirecek gibidir.

DİLEK TAŞI 18. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

BAKMADAN GEÇME!