Dilek Taşı son bölüm (12.bölüm) izleme ekranı | Dilek Taşı 12. son bölümde Mustafa'dan Figen'e sürpriz teklif! İşte Dilek Taşı son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Dilek Taşı son bölüm (12.bölüm) izleme ekranı | Dilek Taşı 12. son bölümde Mustafadan Figene sürpriz teklif İşte Dilek Taşı son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2023 02:33

Dilek Taşı 12. son bölüm izleme ekranı Kanal D'nin internet adresinden erişime açıldı. Yapımını Pastel Film yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı Dilek Taşı'nın 29 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanan son bölümünde, nakil bekleyen ve yaşam savaşı veren Sinan'ın imdadına Figen yetişirken Mustafa ve Figen’i köşkün bahçesinde dudak dudağa gören Kenan yıkıldı. Dizinin final anında ise Mustafa'dan gelen sürpriz teklif ekranlara damga vurdu. Tüm bunların ardından Dilek Taşı 12. bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı yayınlandı. İşte, Dilek Taşı son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı hakkında ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

Dilek Taşı son bölüm tek parça yayınlandı. Kadrosunda Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay gibi isimlerin yer aldığı Dilek Taşı 12. bölümüyle izleyenlerden büyük beğeni topladı. Dilek Taşı'nın son bölümünde, Mustafa’nın evine giden Figen kimliği belirsiz kişiler tarafından kaçırıldı. Figen’in sandalyesindeki bombalı düzeneği fark eden Mustafa, zamana karşı yarışını kazandı. Son sahnede ise Sinan için donör olan Figen hastaneye yatırıldı. Figen'i çok seven Mustafa, ameliyata girmeden önce ona evlenme teklifi etti. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Dilek Taşı 12. bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı.

DİLEK TAŞI 12. SON BÖLÜM İZLEME EKRANI

DİLEK TAŞI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Janti Kemal’in hain planı Mustafa ve Figen’i tehlikeye atıyor. Mustafa’nın karşısına çıkan Kemal, onu sevdikleriyle tehdit ediyor.

Haberin Devamı

Rüçhan, Efkan’ın köşke ziyarete gelişini onunla konuşmak için bir fırsat olarak değerlendiriyor. Rüçhan’ın çocukları için her şeyi yapabilecek bir kadın olduğunu Efkan’ın da anlamasını sağlıyor.

Sevda ise Efkan belasından kurtulabilmek için yeni arayışlar peşine düşüyor ve Avukat Rıfat’tan yardım istiyor.

Sinan’ın doktorunun Figen’in böbreğinin uyumlu çıktığını söylemesi üzerine köşkte her şey değişmeye başlıyor. Doktorların Figen’e bünyesinin zayıf olduğunu ve ameliyatı kaldıramayacağını söylemesine rağmen Figen ameliyat olmayı, Sinan iyileşsin ve Cemre tehlikeden uzak büyüsün diye kabul ediyor.
Figen ve Harun geçmiş üzerine büyük bir hesaplaşma yaşıyor! Figen öz annesini bulma konusunda kararlılığını Harun’a gösteriyor.

Ameliyat günü gelip çatıyor ve tüm köşk hastanede ameliyat için toplanıyor. Mustafa tüm bu süreç boyunca bir an olsun Figen’i yalnız bırakmıyor.
Figen’in ameliyatı nasıl geçecek? Figen ve Sinan bu ameliyattan sorunsuz çıkabilecekler mi?

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!