Dilek Taşı Sevda kimdir? Dilek Taşı'nın Sevda'sı Elif Doğan hangi dizilerde oynadı?

Güncelleme Tarihi:

Dilek Taşı Sevda kimdir Dilek Taşının Sevdası Elif Doğan hangi dizilerde oynadı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2023 14:22

Dilek Taşı Sevda karakteri ile izleyici karşısına çıkan Elif Doğan, dikkatleri üzerine topluyor. Dizide çok sürprizli bir karaktere hayat vermeye hazırlanan Elif Doğan, Sevda karakteri hakkında da açıklamalarda bulundu. Peki, Dilek Taşı Sevda kimdir? Dilek Taşı'nın Sevda'sı Elif Doğan hangi dizilerde oynadı? İşte, o detaylar

Haberin Devamı

Dilek Taşı Sevda karakteri ile dikkat çekiyor. Dilek Taşı’nın çok özel bir proje olduğuna değinen güzel oyuncu: “Çok heyecanlı olduğumuz, okurken çok heveslendiğimiz bir dizi Dilek Taşı, Sevda ise benim için çok başka bir yerde. O yüzden üzerine çok titriyorum, ince ince işliyorum. Dram yüklü sahnelerde hepimiz gözyaşlarımıza hâkim olamıyoruz. Sevda ile ilgili çok fazla bahsetmek istemiyorum. Çünkü çok sürprizli bir karakter. Ama Sevda için dönemin modasını oluşturan bir kadın diyebiliriz. İmkanların dönem itibari ile çok şeye el vermediği zamanlarda bile Sevda bunlara erişebiliyor. “dedi.

Sevda karakterini canlandırmayı çok istediğine değinen ünlü oyuncu: “Sevda’nın hikayesini ve karakter detayını okuyup üstüne konuştuğumuzda “Sevda’yı kimseye vermek istemiyorum.” dedim. Bir oyuncu olarak başladığınız anda ileride ters köşesini göreceğiniz karakterler oyuncuyu heyecanlandırır. Sevda da benim için öyle. “diye ifade etti.

Haberin Devamı

Dizinin kadrosunu Şampiyonlar Ligine benzeten Elif Doğan: “Şampiyonlar Ligi gibi bir kadromuz var. Ben çocukken izlediğim isimler de var. Duayen olarak gördüğüm isimlerle bugün beraber sahne çalışıyorum. Karakteri çalışıp üzerine tartışıyoruz. Bu benim için çok kıymetli. Onlarla aynı yerde aynı işi omuzlarımıza yüklenmiş olmak beni çok heyecanlandırıyor.” dedi.

ELİF DOĞAN KİMDİR, HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

6 Eylül 1994 tarihinde İstanbul'da doğan Elif Doğan, İstanbul Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölümüne devam etmekte olup yan dal olarak aynı üniversitede Devlet Konservatuarı Müzikal Bölümüne dâhil oldu. Uzun zaman şan eğitimini sürdüren ve müzikal oyunlarda görev alan Elif Doğan, 2016-2017 yılları arasında Show TV'de yayımlanan Aşk Laftan Anlamaz dizisi ile ilk kez kamera karşısına geçti. Televizyon kariyeri aynı yıl içinde Star TV'de yayımlanan Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde "Zeynep" karakteri ile devam etti. 2017-2018 yılında Show TV'de yayımlanan Çukur dizisinde "Hale" karakterini canlandıran Elif Doğan, 2018 yılında Show TV'de yayımlanan ve ilgiyle seyredilen Darısı Başımıza dizisinde "Öykü" karakterine hayat vermiştir. Ayrıca 2020 yılında atv'de yayımlanan Gençliğim Eyvah adlı dizide "Azra" karakteri ile izleyicilerinin karşısına çıkmıştır. 2021 yılında BluTV'de yayımlanan Aynen Aynen isimli dijital dizide "Simge" karakterine hayat verdi. 2023 yılında tabii'de yayımlanan Altay isimli dizide "Su Kız" karakterini canlandırmıştır.

 

BAKMADAN GEÇME!