Dev kadro sete çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

Dev kadro sete çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2024 12:11

BKM’nin merakla beklenen filmi “Bir Cumhuriyet Şarkısı”nın oyuncu kadrosu açıklandı. 1930’lu yıllar Türkiye’sine ayna tutacak filmde Salih Bademci, Ahmet Rıfat Şungar, Ertan Saban, Melis Sezen, Birce Akalay ve Okan Yalabık gibi ünlü isimler rol alacak.

Haberin Devamı

BKM’nin yapımcılığını üstlendiği “Bir Cumhuriyet Şarkısı” filminin aylar süren hazırlık çalışmaları sona erdi.

BKM yazı ekibinin kaleminden, 1930’lu yıllar Türkiye’sine ayna tutan filmin yıldız oyuncu kadrosu da önceki gün açıklandı.

Yağız Alp Akaydın’ın yönetmenliğini üstlendiği filmde Salih Bademci, Ahmet Rıfat Şungar, Ertan Saban, Melis Sezen, Birce Akalay, Okan Yalabık, Şifanur Gül ve Mehmet Özgür gibi birbirinden ünlü isimler kamera karşısına geçecek.

Salih Bademci Ahmet Adnan Saygun’a, Ahmet Rıfat Şungar Münir Hayri Egeli’ye hayat verecek. Ertan Saban filmde Mustafa Kemal Atatürk olarak izleyici karşısına çıkacak.

Dev kadro sete çıkıyor

Ahmet Rıfat Şungar

Haberin Devamı

Melis Sezen; Ahmet Adnan Saygun’un eşi Mediha Hanım’a, Birce Akalay Nimet Vahid’e, Okan Yalabık da Osman Zeki Üngör’e hayat verecek.

Bensu Soral ise filmde konuk oyuncu olarak sürpriz bir rolde yer alacak. Ekip aylar süren mekân, kostüm, saç ve makyaj çalışmalarının ardından bugün sete çıkacak. “Bir Cumhuriyet Şarkısı”nın bu yıl sona ermeden vizyona girmesi hedefleniyor.

Dev kadro sete çıkıyor

PARTNER OLDULAR

İlk Türk operasının bestecisi Ahmet Adnan Saygun’u Salih Bademci, eşi Mediha Boler’i ise Melis Sezen canlandıracak.

BAKMADAN GEÇME!